Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

- Forum

179 pregleda · 14 odgovora · otvorena 15.11.2008. u 10:32

To ti je tako sa tim , kad je knife u jednoj , a puska u drugoj .. znaci koda ti laga malo ? ako ti laga kucaj cl_lw 0 ili 1 zbrv sam .. ako ti tada ne moze vrati sve na normal
dej0geT je napisao/la:
To ti je tako sa tim , kad je knife u jednoj , a puska u drugoj .. znaci koda ti laga malo ? ako ti laga kucaj cl_lw 0 ili 1 zbrv sam .. ako ti tada ne moze vrati sve na normal
jes jarane ko da malo laga.. nekako mogu pucat sa emkom i kalashom , al sa awpom po ovakvom "lagu" il kako da ga nazovem nebi ni walle mogao igrat:P

EDIT: a vratio sam cl_lw 1 i sve je isto..druge djelove console nisam dirao:\
yoyeTM87 je napisao/la:
jes jarane ko da malo laga.. nekako mogu pucat sa emkom i kalashom , al sa awpom po ovakvom "lagu" il kako da ga nazovem nebi ni walle mogao igrat:p

EDIT: a vratio sam cl_lw 1 i sve je isto..druge djelove console nisam dirao:\
Ako hoces vratiti , ni ja nisam mogao , ja sam iso cl_lw 5 pa cl_lw 0 meni sse cini .. to bi znacilo cl_Lw 5 da vratis na normalu a cl_lw ono da ti ne laga :) .. nisam siguran , nisam zaigro cs od hitlera pa ... po sjecanju idem :)
dej0geT je napisao/la:
Ako hoces vratiti , ni ja nisam mogao , ja sam iso cl_lw 5 pa cl_lw 0 meni sse cini .. to bi znacilo cl_Lw 5 da vratis na normalu a cl_lw ono da ti ne laga :) .. nisam siguran , nisam zaigro cs od hitlera pa ... po sjecanju idem :)
ok jarane ..hvala probat cu..
yoyeTM87 je napisao/la:
ok jarane ..hvala probat cu..
pokusaj , nieje sigura to :D
Da nemas aim mozda ?

Post dobio šamar od Wertu

Wertu je napisao/la:
Da nemas aim mozda ? ;D
znao bi da ima :D :P
Wertu je napisao/la:
Da nemas aim mozda ? ;D
u nekim trenucima mi se ucinilo ko da je aim :$

al nije... nisam skidao dodatke za counter ima 2 godine :P (bilo kakve dodatke:D)
dej0geT je napisao/la:
evo jarane hvala , cl_lw 5 radi :) tacnije kalash emka,awp pucaju kako treba:)

Dao bi ti sta bodova, al sam u minusu :$
kod mene je sve radilo normalno neznam sta bi sa tobom moglo biti
brate koji si qrac to radio ??? sto ce ti to :S

aj sada fino reinstall cs ... :D
sve to vrati u normalu kako je prije bilo nevalja ti to i meni je to prije bilo pa mi je lag skako do 500
yoyeTM87 je napisao/la:
evo jarane hvala , cl_lw 5 radi :) tacnije kalash emka,awp pucaju kako treba:)

Dao bi ti sta bodova, al sam u minusu :$
ma ne treba =)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.