Ovako...
neki dan mi se srusio sistem na do sada nevidjen nacin, dok sam doruckovao
uglavnom C particija je nestala na kojem mi je bio instaliran COD 2. Pored njega na D particiiji imam steam sa nekoliko org igara, medju njima i cod2 org koji sam uzeo preko steama...
COD2 org mi vecinom buraz igra, ja sam prestao, pa se zalio da mu steka COD 2 preko steama, zbog cega smo i instalirali onaj COD2 na C: koristeci org key...
E sad nakon dizanja sistema, D particija je spasena, skinuli smo COD2 sa steama sa namjerom da ga instaliramo ponovo sa org keyem.
Prilikom ubacivanja DVDa, otvori se starting menu u kojem ima opcija Play single, multi i uninstall iako nigdje na sistemu nema COD2. Klickom na bilo koju od opcija meni se ugasi i nista se ne desava.
Prepostavljam da je nesto krenulo pogresno, i da je mozda steam ostavio negdje tragove CODa u sistemu, ali posto nisam bas upoznat sa materijom, ne bih da se petljam, pa eto ako ko zna kako da rijesim problem bio bih zahvalan.
Molim odgovore samo ako stvarno mozete pomoci, bez nagadjanja, jer ne zelim da se petljam po system fajlovima bezze
Poz
neki dan mi se srusio sistem na do sada nevidjen nacin, dok sam doruckovao
uglavnom C particija je nestala na kojem mi je bio instaliran COD 2. Pored njega na D particiiji imam steam sa nekoliko org igara, medju njima i cod2 org koji sam uzeo preko steama...COD2 org mi vecinom buraz igra, ja sam prestao, pa se zalio da mu steka COD 2 preko steama, zbog cega smo i instalirali onaj COD2 na C: koristeci org key...
E sad nakon dizanja sistema, D particija je spasena, skinuli smo COD2 sa steama sa namjerom da ga instaliramo ponovo sa org keyem.
Prilikom ubacivanja DVDa, otvori se starting menu u kojem ima opcija Play single, multi i uninstall iako nigdje na sistemu nema COD2. Klickom na bilo koju od opcija meni se ugasi i nista se ne desava.
Prepostavljam da je nesto krenulo pogresno, i da je mozda steam ostavio negdje tragove CODa u sistemu, ali posto nisam bas upoznat sa materijom, ne bih da se petljam, pa eto ako ko zna kako da rijesim problem bio bih zahvalan.
Molim odgovore samo ako stvarno mozete pomoci, bez nagadjanja, jer ne zelim da se petljam po system fajlovima bezze

Poz