Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Riješeno 30 bodova

COD 2 deinstall problem

81 pregled · 5 odgovora · otvorena 14.11.2008. u 14:08

Ovako...
neki dan mi se srusio sistem na do sada nevidjen nacin, dok sam doruckovao :) uglavnom C particija je nestala na kojem mi je bio instaliran COD 2. Pored njega na D particiiji imam steam sa nekoliko org igara, medju njima i cod2 org koji sam uzeo preko steama...
COD2 org mi vecinom buraz igra, ja sam prestao, pa se zalio da mu steka COD 2 preko steama, zbog cega smo i instalirali onaj COD2 na C: koristeci org key...

E sad nakon dizanja sistema, D particija je spasena, skinuli smo COD2 sa steama sa namjerom da ga instaliramo ponovo sa org keyem.

Prilikom ubacivanja DVDa, otvori se starting menu u kojem ima opcija Play single, multi i uninstall iako nigdje na sistemu nema COD2. Klickom na bilo koju od opcija meni se ugasi i nista se ne desava.

Prepostavljam da je nesto krenulo pogresno, i da je mozda steam ostavio negdje tragove CODa u sistemu, ali posto nisam bas upoznat sa materijom, ne bih da se petljam, pa eto ako ko zna kako da rijesim problem bio bih zahvalan.

Molim odgovore samo ako stvarno mozete pomoci, bez nagadjanja, jer ne zelim da se petljam po system fajlovima bezze :)

Poz
prvjervi tamo u steam/steam aps da nema cod2 fajl
ako ima obrisi onda ins cod sa cd a ako nema onda ja neam pojma sta je
Rješenje
Ubacis DVD, ides na Explorer, Open disc, traži setup.exe (ili šta vec) od cod2.

edit

Neka proba.

edit2:

np
pa setup.exe kada pokrene poce ce mu brisat nesto sto nema... omg ...
Instaliraj ccCleaner pa sa njim probaj malo pocistit pa onda
spY je napisao/la:
Ubacis DVD, ides na Explorer, Open disc, traži setup.exe (ili šta vec) od cod2.

edit

Neka proba.

edit2:

np :)
Koji sam ja konj, najjednostvanijeg rjesenja se nisam sjetio :) j*b tako vam je kad ostarite i puno radite :)

Thx

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.