Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

sta je bolje

104 pregleda · 13 odgovora · otvorena 13.11.2008. u 23:29

eh ovako..igram na jednom wow free serveru i lvl 65 sam i server je fun i mogu se kupovati epic za 60 itemi dobri pravo i sad ja imam dilemu..PALADIN SAM DPS znaci ganjam agility,str(ap) pa staminu...pa imam ove 2 solucije vi recite koja je bolja za dps(2h sword)

solucija 1:
6500 armora
430-490 dmg
5200hp,5600 mana
13% crit (mele)

solucija 2:
4800 armora
460-520 dmg
5500 hp,4000 mana
24% crit(mele)

eh vi u obzir uzmite veliku razlik u CRIT-U,razlike u DMGU oko 30 razlike ,hp i manu i ARMOR pa procjenite sta je bolje..ja bi uzo sol. 1 je rje dmg manje vise bitan,,mislim jest ali mala je razlika ,crit los ,hp i mana dobri bolji nego u 2 ali me samo armor dobar..pa me samo crit brine pa vi izjasnite svoje misljenje
Ova ti je solucija bolja iako se narzumijem u WOW XD XD

solucija 2:
4800 armora
460-520 dmg
5500 hp,4000 mana
24% crit(mele)
sto tezi wepon u main je bolje zbog crita....
znaci ganjaj sto sporiji wepon i to je to...
znaci 11% crita je po vama bolje nego 1700 armora sto je skoro za 10% physical damage reduced....nezz ajte jos misljenja
Often je napisao/la:
znaci 11% crita je po vama bolje nego 1700 armora sto je skoro za 10% physical damage reduced....nezz ajte jos misljenja
koja je brzina oba wepona? i max dmg?
Solucija jedan .. :)
ovo 1 ?
Often je napisao/la:
dmg ti pise a oruzje je isto a brzina oko 2.60
2.6 speec 2h sworda ? jesi lud ?????

2ga solucija bolji max DMG , crit
Pola ih i ne razumije u cemu je rijec
Kad si vec nafurao ga na taj level, i potrosio toliko vremena na wowu, valjda si iskusan da sam razmislis i odlucis o svom liku, nego da slusas druge :/
a sta mislis ocel me taj armor zezat...jer ja odmah za tih 5 lvla idem u raidove normala da skupljam iteme za tanka ..ali moram biti dps dok ih neskupim.. ipak cu uzet onda sa vecim critom

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.