Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

facebook problem

127 pregleda · 8 odgovora · otvorena 12.11.2008. u 20:52

znaci problem je u tome sto npr kada nekome saljem nesto preko chata on to uopce ne dobija vec mi samo nesto pise sending..(obiljezeno na slici)

Isto tako niko od mojih friends ne vidi da sam ja online...dok ja sve njih vidim....

Eto molim pomoc oko obog problema...ako itko zna...jel nemam pojma sta da vise radim:S

ah znam i onda pise kao da je on offline kad pocmes slat?...aj probaj da kad mu pocems slat upri x pa ponovo....i moci ce slat..meni je tako bilopa sam skuzio sta treba a sto se tice da te ne vidi ne znam vidi s refresh
Zna se to cesto dogadjati na facebooku :|

I ja sam imao prije isti problem :S

Samo izadjes iz tog (chat prozora osobe kojoj si to poslao) i ponovo udjes i posaljes ako ti se opet to desava stvarno ti ne mogu pomoci!

EDIT:

Facebook ima preko 70 miliona korisnika mora biti malo BUGOVA!
da to mu i ja kazem mora moci...
neznam koliko se dugo desava..ali ujutro je pocelo sad sam opet iso nesto poslati odredenoj osobi i opet isto:S

nesto je tu drugo jel me uopce osobe ne vide da sam online a ja njih vidim
a onda ne znam to mi je cudno da te ne vide...:S
RizlaaaaA je napisao/la:
neznam koliko se dugo desava..ali ujutro je pocelo sad sam opet iso nesto poslati odredenoj osobi i opet isto:S

nesto je tu drugo jel me uopce osobe ne vide da sam online a ja njih vidim
NE ZNAM se pishe odvojeno da se pridrzavamo pravila g.ba (bez ljutnje)

BTW.

Idi na settings chata na FB-u i podesi da se vidis da si online drugi problem ne moze biti! Toliko od mene necu vise postati temu! Pozdrav
Da nije do toga sto ti je firefox beta?
Jesi probavao sa "obicnim" firefox-om?
suiCidal je napisao/la:
Da nije do toga sto ti je firefox beta?
Jesi probavao sa "obicnim" firefox-om?
ovo moze biti lako moguce....posto sam nedavno stavljo nove windowse...sad cu da vidim

moj firefox je 3.1 beta zar to nije najvnoviji

@edit

evo slozio sam..moze lock+delete

Hvala

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.