Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

PES 2009 komentator

138 pregleda · 8 odgovora · otvorena 09.11.2008. u 18:45

Vec sam jednom postavio ovu temu ali je nazalost zakljucana, dakle dok igram utakmicu komentator se ne javlja, neki misle da sam retardiran i da nisam gledao opcije zvuka i ukljucio komentatora, sve mi je to ukljuceno a komentator se i dalje ne javalja, sad opet isto pitanje dali je to do crack-a i dali postoji neki crack fix i ako postoji da mi date taj link da ga skinem, unaparijed hvala.
Jeste do Crack-a je otidji na google sad neznam trazi za pes 2009 crack naci ces i moci ce ti .. et
sknews je napisao/la:
Jeste do Crack-a je otidji na google sad neznam trazi za pes 2009 crack naci ces i moci ce ti .. et
ma tesko je naci samo mi torrente izbacije, a tesko je preko torrenta skinuti, nikad nema usera
swen je napisao/la:
ma tesko je naci samo mi torrente izbacije, a tesko je preko torrenta skinuti, nikad nema usera
onda ne znam SRY FKT
ej brate sigurno nema prilika hahah salim se probaj naci na netu nesto ti nije uredu
unLz je napisao/la:
ej brate sigurno nema prilika hahah salim se probaj naci na netu nesto ti nije uredu
hahaha dobro si nema prilika
swen je napisao/la:
hahaha dobro si nema prilika
pitaj spY-a on ima sve crack fixe... :)
http://www.megagames.com/cracks/html/c927890_0.htm

Eto tu ima ness sto se tice PES 2009.
SimPLeX je napisao/la:
pitaj spY-a on ima sve crack fixe... :)
ej neznam ti ja to , ja samo trazim crack za pes 2006 jer nije dosao na cd-u..... dal ima neko crack na cd-u ili zna kako da skinem sa interneta nek od sto prije

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.