Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje U kanti Poništeno pitanje 50 bodova

Need For Speed LAN

117 pregleda · 6 odgovora · otvorena 09.11.2008. u 18:09

Kao sto i naziv teme kaze, zanima me ima li mogucnosti igrati nfs ps u lanu, instalirao igricu, skinio patch 1.1 i imam opciju u meniu lan, no tamo trebam upisivati portove i ip. Po tome mi se cini da bi trebao imati nesta kao dedicated server za cs da bi se mogao "kreirati" lan server za nfs. Ako netko ima iskustva s gore navedenim, ili zna kako napraviti, molio bih ga da objasni. Hvala
lol druga tema 50 bodova opet :SS
EDIT : EO PM ... kako lan ...
ako imas umrezena 2 racunara samo odes lan i create, na ovom drugom sacekas da kreira se staza i udjes i igras protiv jarana

Ako oces na internetu igrat treba ti orginalan cd key
U videu objesnjen cijelli postupak kako igrat PS na Lan
http://www.youtube.com/watch?v=zofXARa4UCc
Lan ti je Local Area Network i ti LANA mozes igrati samo sa onima koji imaju istu konekciju kao ti. U tvom slucaju ako ti drugovi imaju istu konekciju istu ti fino ides kreiras i igras s njima.
shoT_ je napisao/la:
ako imas umrezena 2 racunara samo odes lan i create, na ovom drugom sacekas da kreira se staza i udjes i igras protiv jarana

Ako oces na internetu igrat treba ti orginalan cd key
haha shot sto ti lupash .. pa nije to cs ni cod da se staza kreira donekle si u pravu ja sam igro underground 2 u lanu nas 5 normalno se kreira i svi moraju izabarti auto i i ide ready i onda se suta normalno... igro sam i nfs most wanted na isti fazon normala ko cs se kreira samo igraci ulaze na server pa kad svi udju onda startash mapu .. .:S nema nista komplicirano
E javit cu ti ja preko PM samo dok pitam druga on je to nesto radio.........Posto ga citav dan nemogu dobit na mobitel........Javim ti sutra ili nekad.......

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.