Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

CS pocetnik

320 pregleda · 18 odgovora · otvorena 08.11.2008. u 16:58

Zdravo raja ja sam CS pocetnik i htjeo sam pitati kako da udem u cs online ja sam instaliro cs 1.6 i udem find server i onda udem u internet ali nema nista poslije sam otiso u Favorit dodam jedan od servera i onda primi tu ip a neke neprimi ili ako je primio ip pise mi Kiked :drooed to slot reservation. ili your map [maps/de_cbble.bso] differs from the server.

Nemam pojma sta da radim ocu samo da igram onlein i nista vise prava pegal.
skini patch 1.21 install ga , i onda dodaji servere i igraj

edit: pogrijesio sam, 1.21 je wc3 patch xD, ugl, patch imas na g.ba download selekciji
mwp je napisao/la:
skini patch 1.21 install ga , i onda dodaji servere i igraj

edit: pogrijesio sam, 1.21 je wc3 patch xD, ugl, patch imas na g.ba download selekciji
v21 patch skini
Instaliras patch v21 , to ti je najbolji. Onda uzmes ip od servera, stisnes ovaj znak > ` i kucas [color=red]connect [ip od servera][/color] , evo naprimjer:

connect 77.78.195.15:27015

I konektujes se pa igras.

Ima drugi nacin. Kliknes "Find server" i pored "internet" ima "favorites" kliknes to, pa dole nadjes tipku "add server". Kliknes je, i u prazno mjestu ukucas IP od servera i on ce ti se pojaviti. Tu pise sve, ime servera, broj igraca, mapa, ping, vrsta igre itd...

Ovo dropped due to slot, svaki server ima odredjen broj mjesta za igrace. Neki imaju 16 a neki imaju i vise od 32. Taj server na koji hoces da udjes popunjen je, dakle svako mjesto je zauzeto. Idi na neki drugi

Ovo mapa "differs from the server", imas jednu mapu u cstrike folderu koja se zove isto kao mapa na serveru ali su skroz razlicite. Ako ti se to javlja, izbrisi taj fajl i konektuj se opet pa ces skinut' tu mapu kako "treba".

Sretno !

[color=green](L)[/color]

@bakir: :$

Post dobio aplauz od bak1r

[color=green] Prvo buraz skini pach v21 ili v26 onda ovo sto ti pise Kiked :drooed to slot reservation to znaci da je server pun i da nemozes da igras ili moras da droopas da bi usto to jeste da pises u conzoli retry [/color]
evo naso sam na neku rusku stranicu taj patch v26
http://baltgames.lv/v2/downloads/299/
eo da ne otvaram novu temu....

svaka puska mi na csu stopa isto kao da po 3 metka svaka puca........drzim bombu da je bacim ona se sam baci.....nemogu defat bombu dodje do pola i prekine se..........tako isto kao kad postavljam .... HELP PLS
pwnZOR je napisao/la:
eo da ne otvaram novu temu....

svaka puska mi na csu stopa isto kao da po 3 metka svaka puca........drzim bombu da je bacim ona se sam baci.....nemogu defat bombu dodje do pola i prekine se..........tako isto kao kad postavljam .... HELP PLS
skini nove modele
moze te li mi jos jednom pomoci sada samo sto udem u igru izbaci me iz igre odma sta sada.
zwix89 je napisao/la:
moze te li mi jos jednom pomoci sada samo sto udem u igru izbaci me iz igre odma sta sada.
mozda ti je do patcha !?
v21 je najbolji !
kao sto vidim vi ste sve rekli ..
ja predlazem v26 ( to je novi ns patch)
4rm4n1 je napisao/la:
Instaliras patch v21 , to ti je najbolji. Onda uzmes ip od servera, stisnes ovaj znak > ` i kucas connect [ip od servera] , evo naprimjer:

connect 77.78.195.15:27015

I konektujes se pa igras.

Ima drugi nacin. Kliknes "Find server" i pored "internet" ima "favorites" kliknes to, pa dole nadjes tipku "add server". Kliknes je, i u prazno mjestu ukucas IP od servera i on ce ti se pojaviti. Tu pise sve, ime servera, broj igraca, mapa, ping, vrsta igre itd...

Ovo dropped due to slot, svaki server ima odredjen broj mjesta za igrace. Neki imaju 16 a neki imaju i vise od 32. Taj server na koji hoces da udjes popunjen je, dakle svako mjesto je zauzeto. Idi na neki drugi

Ovo mapa "differs from the server", imas jednu mapu u cstrike folderu koja se zove isto kao mapa na serveru ali su skroz razlicite. Ako ti se to javlja, izbrisi taj fajl i konektuj se opet pa ces skinut' tu mapu kako "treba".

Sretno !

(L)

@bakir: :$
Jesi mi ti pametan

xD ----------------------------------------------------------------------------------------------------------[color=green]Post ošamario : bak1r[/color]
Samo kad odgovori neko pametno , zakljucaj temu da se gmazovi nebi poceli skupljati na nj0j :]
patch v21 sam instaliro ali isto se desi dok udem u neki server istog trena me izbaci iz cjele igre nije me niko kikovo.
Sta sad
e jbg bas si problematican ... meni nece nikako da udje govori mi da nesto nije kao kod ostalih igraca (da ne ulazim i copy/paste)... pokusavao sam na svakom zivom forumu ali nikako da popravim , pa sam odustao
zwix89 je napisao/la:
patch v21 sam instaliro ali isto se desi dok udem u neki server istog trena me izbaci iz cjele igre nije me niko kikovo.
Sta sad
mozda ti nije uredu patch probaj naci neki drugi al prije toga reinstal igru
Ovako Brate Prvo Skini Patch V.21 ili V.26 a kada ti pise slop ili kako wec droped rezzervation to znaci da je SErver PUN ali kada ti pise ono drugo Map_cbble itd... onda moras da izbrises map i da je ponowo STAWIS barem je meni tako bilo pa et SRETNO

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.