Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Anketa Zaključana

Dinamo:Tottenham

288 pregleda · 20 odgovora · otvorena 06.11.2008. u 20:43

Modric , Corluka ekipa protiv "Plavih".
Kao sto znate veceras u 20:45 se igra utakmica na "Wajt Hart Lejnu"
Dinamo dolazi u prvom sastavu dok Tottenham ce igrati bez Corluke.Odkad je dosao novi trener Tottenham je krenuo igrati fenomenalno,cak je uzeo bod Liverpool-u prosli vikend , eh sad me zanima vase misljenje o ovoj utakmici..

Svaka cast Bad Blue Boysima koji su se odazvali u velikom broju
Pobjeda Tottenhama

Dinamo je jako ^^ Al mislim da ce pobjedit Tottenhama
4:1 ce dinamo izg.. prognoza :P
Pobjeda Tottenhama.......

I bice tako sigorno
hyperssoN je napisao/la:
Pobjeda Tottenhama

Dinamo je jako ^^ Al mislim da ce pobjedit Tottenhama
oh , kad bi znao sto si to postavio na gamersu .. idi na sportske stranice i to pitaj .. a i vjerovatno te toliko ne zanima nego da si ti temu postavio .. pa tebi dobro
Pobjeda tote.... ali mozda bude i X jake su komsije kad treba

Nadam se da ce biti dobra utakmica i da ce biti puno golova
dej0geT je napisao/la:
oh , kad bi znao sto si to postavio na gamersu .. idi na sportske stranice i to pitaj .. a i vjerovatno te toliko ne zanima nego da si ti temu postavio .. pa tebi dobro ;)
Sto mene citiras ?!

# Nisam ja temu postavio :)

Go go Tottenham
Totenhem je veoma jaka ekipa ali ni dinamo nije nista malje dobra ekipa od ljih blagu prednost dajem totenhemu zato sto su u premier shipu to jeste najacoj ligi (ENGLESKOJ LIZI ) i imaju mnogo vise iskustva a i brzi tempo igralja moja prognoza 1-0 za totenhem .

[color=green] Ja mislim da ce "Vedranu Corluki " biti veoma tesko igrati protic svog prijasljeg kluba :( al samo jos da napomenem da sam veoma zadovoljan navijackoj skupini dinama jer su dosli u velikom broju na ovu utakmicu kao i na mnoge do sada SVAKA VAM CAST MOMCI [/color]

[color=orange] btw na kojem kanalu je prijenos [/color]
sry chozen nisam tebe htio , a corluka nece igrati .. jer je igro za man city vec u cup "uefi"
Taman ja mislio postat istu temu : ajmooo plaviii aleeee

P.S. Corluka neigra zato sto nije registriran u Kupu Uefa
Naravno da ce ovo Tettenham uzet , oko toga nema deileme(po meni) , mislim da ce biti 2:1 ili 3:1 za Tottenham :D
Pobjeda Tottenhama 80%

Nadam se dobroj tekmi.
Tottenham favorit ... Mada moze se desiti svasta ... ajd idem bas gledati, more biti i da bude zanimljiva utakmica :D ..
kec kroz kec
Ma nema .. Dinamo smyeshan za TOT koyi se drama u zadnje 2 sedmice vratio u formu , st0ga .. kad pobjede Liverpula ? Dinamo je lagano trening^^

Chao
bok1 je napisao/la:
Ma nema .. Dinamo smyeshan za TOT koyi se drama u zadnje 2 sedmice vratio u formu , st0ga .. kad pobjede Liverpula ? Dinamo je lagano trening^^

Chao
Sry,edit sam temu ..
Pobjeda Tonten. ili nerjeseno, nevjerujem da ih Dinamo moze dobiti!

Al sve je moguce lopta je okrugla!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.