Znaci ukratko... instaliram steam tu noc sve rega igram, drugu noc uopste nece da se pokrene kliknem 1000 puta djaba. Nakon toga probam cs none steam da igram nemoze find server, izbrishem steam sve normalno.. Dobro bi dosla svaki savjet, unaprijed zahvalan.
Pitanje
Poništeno pitanje
100 bodova
Steam problem
260 pregleda · 11 odgovora · otvorena 04.11.2008. u 21:18
Mislim da ti je do instalacije steama...
I meni se to desavalo ae na msn da ti dam instalaciju steama !
I reci cu ti problem !
I meni se to desavalo ae na msn da ti dam instalaciju steama !
I reci cu ti problem !
kucaj u konzolu connect i IP adresu (za non-stim) 
a za stim....ma samo izbisati pa ponovo instal....evo imas i novi update ... pa eto updatuj
mora onda raditi
evo ti stim (instal ovaj):
http://storefront.steampowered.com/download/SteamInstall.msi
i pusti da se update.....i mora moci qme !! =)
GL
.........................
P.S.: da pitam da ne otvaram beze temu: sad kad imam skinutu CS igru (stim)...mogul copy onaj folder, pa kad formatiram da samo paste...
hocel mi raditi?
[mislim na onaj folder gdje mi je CS, ne citav stim] ??
i neka odgovore samo oni koji su ovo probali, a ne da govorite mislim, ofo ono..... eto hvala, plsss ??

a za stim....ma samo izbisati pa ponovo instal....evo imas i novi update ... pa eto updatuj

mora onda raditi
GL

P.S.: da pitam da ne otvaram beze temu: sad kad imam skinutu CS igru (stim)...mogul copy onaj folder, pa kad formatiram da samo paste...
hocel mi raditi?
i neka odgovore samo oni koji su ovo probali, a ne da govorite mislim, ofo ono..... eto hvala, plsss ??
update steam / skini opet instalaciju steama (sa oficijelne stranice) / skini opet kanter (ako nemas limita javi na pm
) / ako nista ne radi...sys restore 
Sretno !
) / ako nista ne radi...sys restore 
Sretno !
kod takvih gluposti obicno pomaze ako izbrises steamui.dll i ona 2 .blob filea *ClientRegistry.blob AppUpdateStats.blob
Uradi protocol update steam-a (48) i probaj....
Isti problem ko kod mene ja izbriso cjel steam folder i instaliro opet steam i sada sve rega samo sto mi opet nema u non steam CS-u find server GL
za steam je dosao update (tako sam ja cuo) da se preko steama nemoze igrat na nonsteam serverima pa...
dvr je napisao/la:
kod takvih gluposti obicno pomaze ako izbrises steamui.dll i ona 2 .blob filea *ClientRegistry.blob AppUpdateStats.blob
sad za sad mi ne ide ovo sto ste rekli... DAJEM JOS 100 BODOVA NAKNADNO KO POMOGNE !
ACE_as je napisao/la:
kucaj u konzolu connect i IP adresu (za non-stim) 
mora onda raditi
GL
hocel mi raditi?

mora onda raditi
GL

hocel mi raditi?

pisat' ce ti "Can't read from source file or disk" ili ono browse pa da nadjes
skontao sam do cega je hvala svima na trudu ali niste pomogli...
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.