Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

glup naziv teme

251 pregled · 8 odgovora · otvorena 04.11.2008. u 15:12

Ovako ja od kako sam oborio sistem nemogu da igram nijenu igru!
Naprimjer pokusam upalit Paintball2 igram 1 minutu onda se ekran pocne gasit i palit i onda se desi ovo:
http://img146.imageshack.us/my.php?image=clipboard01xj1.png
Poslije toga ovo:
http://img201.imageshack.us/my.php?image=46781248ib7.png

Drivere sam instalirao!Neznam u cemu je problem ako neko moze da mi kaze do cega je i da mi pomogne napravit ovo bio bih mu veoma zahvalan!

Izvinjavam se Adminima zbog naziva teme i zamolio bih da ne brisu temu dok ne skontam do cega je.
brate driveri ili directx 9.c instal , jer pise da ti ne suporta OpenGL -.- nije moguce
Instaliraj driver za graficku pa ce ti raditi...

100000000000000000000000%

Edit:

To isto ce ti se desiti kada udes u cs ako hoces da stavis na OPEN GL nece ti dati i prebaci ce te automatski na Software opet.

Edit Part 2 ^^

Nisi dobro instaliro ima dosta ljudi koji ne instaliraju pravilno drvier hya...
Znaci jedino ti moze biti do drivera jel i ja nekada zaboravim instalirati drvier i tako mi se to pojavi ja ti garantujem da moze biti samo do toga
TX-DEMO je napisao/la:

Edit:

To isto ce ti se desiti kada udes u cs ako hoces da stavis na OPEN GL nece ti dati i prebaci ce te automatski na Software opet.

Edit Part 2 ^^

Znaci jedino ti moze biti do drivera jel i ja nekada zaboravim instalirati drvier i tako mi se to pojavi ja ti garantujem da moze biti samo do toga
Mislim da sam instalirao!
Mozeli mi neko dati drivere za
ATI Radeon 9550/X1050 series
TX-DEMO je napisao/la:

Edit:

Edit Part 2 ^^

Sry na duplom postu neznam ni ja sta se desava.
Graficka:ATI Radeon 9550/X1050 series
Pomocu nekog programa sam vidio da mi je sitemski BIOS stariji od 2 godine a i video BIOS isto.Imali to nekakve veze!
Citaj sta sam ti napiso u Edit part 2 pa ces skontati

Edit:
Zapravo daj mi tacno podatke koju verzija sta kako si instaliro i koja ti je graficka sve mi daj podatke mozda rijesimo problem.
ati.com

odes na tu stranicu

nadjes driver download i

odgovaras sta te pita .... koji ti je OS i to ...

www.softpedia.com , klikneš gore na Drivers i to je to

Mada , ako si install drivere koje s idobio na CDu uz grafičku trebaš samo update-ovat

GL
start - (all programs)administrative tools-device menager-nadjes grafu i enable ali ako je vec enable nevaljaju ti driveri.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.