E konacno je ugledala svijetlo dana i ta horor igra iz EA, mogu vam samo reci jedno : EA nisu lagali ovo zaista prevazilazi i bolesno dobri DOOM, igra je fenomenalna..Ako budete igrali ovo napisite nesto jer nezelim da mislim da se samo ja bojim igrat DEAD SPACE!!!
Diskusija
DEAD SPACE
153 pregleda · 11 odgovora · otvorena 04.11.2008. u 15:08
Pokuš'o igrati, iznervir'o se jer je***a životinja tri puta ustaje nakon što je ubijem, obris'o.
Uglavnom, igra je dobro urađena za konzole, na kompu mi se nesh i ne sviđa igrati ju
Uglavnom, igra je dobro urađena za konzole, na kompu mi se nesh i ne sviđa igrati ju
Iskreno da kazem najstrasnija igrica sto sam ja igro mi je
F.E.A.R
A ovo nisam igro tako da neznam
F.E.A.R
A ovo nisam igro tako da neznam
Šta reci... Igra jest strašna.. Zato i jest hard horor..
Jucer sam je istalirao, igrao par min i izišao. Nije mi radila kako treba, zbog hardverski zahtjeva.Pa ne želim se patiti, barem dok ne stavim još gigu rama na pc.
Ko ima bolji racunar i voli ove igre ja mu preporucujem Dead Space.
Samo je malo teško igrat na onoj cudnoj kameri. Al' to je stvar navike.
Jucer sam je istalirao, igrao par min i izišao. Nije mi radila kako treba, zbog hardverski zahtjeva.Pa ne želim se patiti, barem dok ne stavim još gigu rama na pc.
Ko ima bolji racunar i voli ove igre ja mu preporucujem Dead Space.
Samo je malo teško igrat na onoj cudnoj kameri. Al' to je stvar navike.
FataL je napisao/la:
Pokuš'o igrati, iznervir'o se jer je***a životinja tri puta ustaje nakon što je ubijem, obris'o.
ne znam kako mozete igrat te horore...
ja se saserem od straha sav , moram mamu zvat u sobu dok prelazim.. bar meni je***o to ,
ja se saserem od straha sav , moram mamu zvat u sobu dok prelazim.. bar meni je***o to ,
Vane je napisao/la:
ne znam kako mozete igrat te horore...
xaxaxa
Hodas po mracnim hodnicima sa obicnom lampom na puški.
Odijednom niodakle skoci na tebe neko cudoviste. xD
spY je napisao/la:
Jesil igrao Quake 4? Ili Prey?
xaxaxa
xaxaxa
inace cu morat stravu saljevat opet
Prey sam prekuco, Dobar skroz,al strasan nije ni 1% kao DeadSpace. treba uskoro i drugi dio..
Vane je napisao/la:
igro sam condemned .. to nije strasna prica uopste a ja sam se sasro.. te ne zelim ni da pokusam...
Ne bi te bilo onda
Vane je napisao/la:
igro sam condemned .. to nije strasna prica uopste a ja sam se sasro.. te ne zelim ni da pokusam...

Kakvi horori sven rulZ
Igra je iskljucivo za konzole uradjena... ugodno iznenadjenje
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.