Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

xp sp3 i Pes2009

135 pregleda · 9 odgovora · otvorena 04.11.2008. u 00:17

eh ovako ja imam Xp Sp3 i instalirao sam Pes2009 ali kod mene nece nesto da li je to radi SP3 ili zbog neceg drugog ne znam..posto imam veoma dobru konfiguraciju na kojoj bi mogao da igram Pes..

sad da li ima josh neko XP3 i da li je probao da instalira i da li mu radi Pes na tom Service Pack-u...?
Da si malo pogledao prošlu temu vidio bi.
Ako se ja ne varam Schulz je napisao
Minimalno

* Windows XP SP2, Vista
* Intel Pentium IV 1.4GHz or equivalent processor
* 1GB RAM
* 6GB free hard disk space
* DirectX 9.0c compatible video card. 128MB Pixel Shader 2.0 (NVIDIA GeForce FX or ATI Radeon 9700 video card)
* DirectX 9.0c compatible sound card

Preporuceno:

* Windows XP SP2, Vista
* Intel Pentium IV 3.0GHz or AMD Athlon 64 or equivalent or higher
* 2GB RAM
* 8GB free hard disk space
* DirectX 9.0c compatible video card. 256MB Pixel Shader 3.0 (ATI x1600 or NVidia 6800 GT/GS or better)
* DirectX 9.0c compatible sound card

Tu piše da windows xp service pack 2 ili windows vista su minimalni i preporučeni operativni sistemi, a u tebe je sp3.
Valjda ne griješim. :D

btw. Rođendan mi je wuhuu ( 15 god :) )
Zbog cega ti nece?

Izbaciva te kad igras, ili nemožeš uopšte je pokrenut?

SS?
kada pokrenem Pes dodje do onog ucitavanja na pocetku i nece dalje da ide..eh sad ne znam zbog cega je to...
rista je napisao/la:
kada pokrenem Pes dodje do onog ucitavanja na pocetku i nece dalje da ide..eh sad ne znam zbog cega je to...
Pokušaj skinut drugi crack sa neta.

Tako je meni kod vecine igrica koje sam kupovo u DVD shopovima i na pijaci.
Drugi crack, spy vec rekao.

Probaj josh drivere za graficku.
http://driversplanet.com/

Ako ti ni to neradi onda probaj vako.
Odes C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009, nadjes tu file koji se zove Settings. Klikni na njega i u donjem lijevom kutu imas 3 boxa koja mozes strihirat. Strihiraj frame skipping i Nulify movie playback.

Ako ti tada nemogne pes probaj uzet drugi cd od frenda kojemu pes radi.

(K)
to ti je do rama, kolko imas memorije, tako je bilo i meni dok sam imao 1 gb, i ucitava utakmicu samo stane..ad sam stavio 2 gb ide normalno.
Eh taman da ne otvaram temu i meni je sp3 i radi mi PES09 ali kad udjem u neko takmicenje npr ligu prvaka, dojdem do faze izbacivanja i izadje mi EROR. i koje got takmicenje pokreneo stane mi na eliminaciskoj fazi. To me jako nervira. a nije do konfiguracije(imate je u mom profilu)

Bio bih zahvalan za pomoc
Savage je napisao/la:
Eh taman da ne otvaram temu i meni je sp3 i radi mi PES09 ali kad udjem u neko takmicenje npr ligu prvaka, dojdem do faze izbacivanja i izadje mi EROR. i koje got takmicenje pokreneo stane mi na eliminaciskoj fazi. To me jako nervira. a nije do konfiguracije(imate je u mom profilu)

Bio bih zahvalan za pomoc
Mah to je do cracka 100%!

Idi na www.gamecopyworld.com

Skini drugi crack za igru i obavezno patch. (ako hoces da ti sve radi normalno)

Živio.

@ Nomad

Živ bio nemoj se provaljivat. Pogledaj kod mene conf., a igra leti. Nije do rama.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.