Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

hattrick

391 pregled · 18 odgovora · otvorena 23.04.2005. u 14:03

nakon nedavno predstavljenje igra sa moje strane "OMERTE" predstavljam vam jos jednu online igru

Rijec je o FUDBAL-u

Naime na ovom sajtu nakon sto se registrujete dobit cete svoj klub kojem mozete dati svoje ima, naime to moze biti novi klub koji je tek kreiran na njihovom serveru a moze biti i klub koji je prijasnji trener izgubio zbog loseg vodjenja svoje ekipe.

Razlog gubitka ekipe najcesce su 3 poraza za redom

Naima na sajtu ima blizu 500 000 odnosno pola miliona aktivno uclanjenih igraca.

Svake sedmice odigrava se jedna utakmica koja se odigrava u realnom vremenu sto znaci da ce jedno poluvrijeme trajati stvarno 45 minuta.

! ili 2 sata prije početka utakmice morate svom timu podesiti formaciju igre.

U vašoj ligi nalazit će se još 8 timova a postoji mogućnost i prijateljskog igranja.

Sajt na kojem se nalazi ova igra preveden je na 30 svjetskih jezika

UZIVAJTE!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.hattrick.org
igra je bezze.. a i B0gami je vec odavno..eto pa mozda neko nezna ali predpostavljam da vecina znaju.. :-/

P.S. ovu igru igra SetH !

angel_of_hel je napisao/la:
Ma valja za ubiti dosadu

upravo to!?!?
Old stuff, a ujedno i glupo.

sh0ck! je napisao/la:

Tako je
Samo nesto...

"naime to moze biti novi klub koji je tek kreiran na njihovom serveru a moze biti i klub koji je prijasnji trener izgubio z*** loseg vodjenja svoje ekipe."

Kada se neko prijavi dobije ekipu na mjesto ekipe koja je bila BOT ili ekipe koja je imala vlasnika ali je iz nekih razloga (varanje) resetirana.

"Razlog gubitka ekipe najcesce su 3 poraza za redom"

To u Hattricku ne postoji...

Ekipa se gubi ukoliko se vara,ili se user ne logira 7 sedmica.Nakon toga ekipa se zakljucava te se ceka sredina sezone ili pocetak nove da bi se ekipa resetirala

"Svake sedmice odigrava se jedna utakmica "

Djelimicno tacno...subotom se igraju prvenstvene utakmice dok se srijedom igraju Kup utakmice.Ukoliko se ispadne iz kupa ovaj termin se koristi za prijateljske utakmice.

"2 sata prije početka utakmice morate svom timu podesiti formaciju igre"

Netacno.Postava i formacija se moze postaviti do 15 minuta prije pocetka utakmice.Posto se prvenstvene utakmice u BiH igraju subotom u 13.30,to znaci da sve mora i moze biti ucinjeno do 13.15h.

Samo jos jedna informacija,ako se neko zeli prijaviti.

BiH Hattrick se trenutacno sastoji od 5 nivoa.
Premier liga,II.lige(njih 4) itd.Ako se neko sada prijavi moze dobiti ekipu samo u ligama zadnjih dvaju nivoa,znaci 4 i 5.Prije pocetaka najbolje je da se procitaju pravila i uputstvo na istoj stranici.

Bolje objasnjeno je sve na:

www.databased.at/hattrick

btw. moja ekipa su

Doglizards liga II.4 BiH

poz!

ukoliko ima zainteresovanih za menadzerske igre pored ove preporucio bih i www.hockeyarena.net gdje je nedavno osnovana i BiH liga.

sh0ck! je napisao/la:

tipicna reakcija neznanja...

jUnkie^ je napisao/la:

Grimmsson je napisao/la:
Samo nesto...

"naime to moze biti novi klub koji je tek kreiran na njihovom serveru a moze biti i klub koji je prijasnji trener izgubio z*** loseg vodjenja svoje ekipe."

Kada se neko prijavi dobije ekipu na mjesto ekipe koja je bila BOT ili ekipe koja je imala vlasnika ali je iz nekih razloga (varanje) resetirana.

"Razlog gubitka ekipe najcesce su 3 poraza za redom"

To u Hattricku ne postoji...

Ekipa se gubi ukoliko se vara,ili se user ne logira 7 sedmica.Nakon toga ekipa se zakljucava te se ceka sredina sezone ili pocetak nove da bi se ekipa resetirala

"Svake sedmice odigrava se jedna utakmica "

Djelimicno tacno...subotom se igraju prvenstvene utakmice dok se srijedom igraju Kup utakmice.Ukoliko se ispadne iz kupa ovaj termin se koristi za prijateljske utakmice.

"2 sata prije početka utakmice morate svom timu podesiti formaciju igre"

Netacno.Postava i formacija se moze postaviti do 15 minuta prije pocetka utakmice.Posto se prvenstvene utakmice u BiH igraju subotom u 13.30,to znaci da sve mora i moze biti ucinjeno do 13.15h.

Samo jos jedna informacija,ako se neko zeli prijaviti.

BiH Hattrick se trenutacno sastoji od 5 nivoa.
Premier liga,II.lige(njih 4) itd.Ako se neko sada prijavi moze dobiti ekipu samo u ligama zadnjih dvaju nivoa,znaci 4 i 5.Prije pocetaka najbolje je da se procitaju pravila i uputstvo na istoj stranici.

Bolje objasnjeno je sve na:

www.databased.at/hattrick

btw. moja ekipa su

Doglizards liga II.4 BiH

poz!

ukoliko ima zainteresovanih za menadzerske igre pored ove preporucio bih i www.hockeyarena.net gdje je nedavno osnovana i BiH liga.

koliko ti je trebalo da sve to isoišeš

ne puno...

mogao bih napisati i vodic ako ima zainteresiranih

sc0rps je napisao/la:
igra je bezze.. a i B0gami je vec odavno..eto pa mozda neko nezna ali predpostavljam da vecina znaju.. :-/

Slazem se
Igra je super ... wow doglizards super je ekipa ... moja je "FC Blackstar Raiders".
Naravno ovu igru djeca ne igraju jer im je "dosadna" . Meni je bas suprotno. Znaci djeco na forumu ne lupajte gluposti ... niste nikad ni probali a vec sudite o igri. Igram je vec 1 godinu , a nije nimalo dosadila.
Ulgavnom su to sve korisnici koji imaju izmedju 20-30 godina (mislim na vecinu).

sc0rps je napisao/la:

pa nije opste bezze nije lose ko ima zivce da igra ,ja sam pokusao ali sam odustao brzo jer nemam tolike zivce za to , ali poznajem dosta raje ko to redovno shuta i uzive se ko puf
igra je davno presla 500 000 korisnika koji su prijavljeni i aktivno igraju a ti si je tek sada otkrio

LoL...igro sam hattricka vec prije 2 godine...prije mi se svidjalo ali sada mi je dosadilo...iskreno ako vam se svidja footbal manager onda probajte i hattrick , a ako niste nesto zagrijani za to onda ostavite
mah ja 4 puta poslao account nikad da mi prihvate registraciju i daju mi klub...i tako odustao

bega je napisao/la:
mah ja 4 puta poslao account nikad da mi prihvate registraciju i daju mi klub...i tako odustao

Hmmmm...kako da kazem...

Malo su odbojni prema korisnicima iz BiH...BiH je postala poznata na HT-u prvenstveno zbog cheatera i korisnika ukradenih kreditnih kartica....sada se to malo smirilo te je bilo doslo do "velikog ciscenja" u kojem je vecina tih "likova" izbacena...samo sada extremno paze na prijave...naravno mozda i nisi poslao istinite podatke sto je jedan od uslova da dobijes klub...
Takodjer neki nisu dobili klub jer ima mnogo prijava sa iste IP adrese, npr. iz net cafea ili igraonice...

Uglavnom igra je zabavna i ne uzima mnogo vremena,realno gledajuci dovoljno je biti online 2 puta sedmicno po nekih 20ak minuta...
nekako mi postajes dosadan sa tim... samo nesto postas, pametujes, spamas ^^
suti malo covjece

hajd reci i da si otkrio super stranicu pod imenom google.com

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.