Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Riješeno 20 bodova

N73 - Problem :(

86 pregleda · 8 odgovora · otvorena 30.10.2008. u 23:45

- Imam problem kad prikljucim usb ., i sad kad hocu da prebacim muziku na mob .. idem " Media player " ... i nakon toga pise mi ovo : "Unable to card Media player mode. Memory card is used by Messaging application.Change the select memory in messaging settings ."

hvalla unaprijed !

a sta, prebacujes preko media playera ?
otvori i stavi pjesme normalno [copy/paste]....
Kada prikljucis mobitel preko usb-a izaberi mass storage opciju. Stavit ce ti mobitel u offline mod. I naci ce ga kao obicni usb. Otvori ga i napravi folder u njemu npr. MP3 . I samo tu ubacuj muziku.
I sve ce ti biti u Numerama, Pjesmama il kako ti vec pise.
pogasi sve aplikacije na mobu (to mi se desava stalno n95)

znaci drzis ono "menu" na telefonu i pozatvaraj sve pa opet prikljuci mob na kabl =)
Sto ne prebacujes manuelno muziku?

Kopiraj u My Computer > (ja mislim da je E > memory card (ili u telefon ima drugi folder ) > Music > kopiraj

Tako nesto, al' uglavnom manuelno prebaci. Ja tako prebacujem i sve radi
StealtH je napisao/la:
Kada prikljucis mobitel preko usb-a izaberi mass storage opciju. Stavit ce ti mobitel u offline mod. I naci ce ga kao obicni usb. Otvori ga i napravi folder u njemu npr. MP3 . I samo tu ubacuj muziku.
I sve ce ti biti u Numerama, Pjesmama il kako ti vec pise.
ponovo pise :"Unable to card Media player mode. Memory card is used by Messaging application.Change the select memory in messaging settings ."
Probaj ovako idi na my computer pa na nokia phone browser i onda ga otvoris kao usb i u sounds ubacis pjesme i onda samo na mobitelu tamo gdje listas one pjesme ides options i update music library
mofo je napisao/la:
pogasi sve aplikacije na mobu (to mi se desava stalno n95)

znaci drzis ono "menu" na telefonu i pozatvaraj sve pa opet prikljuci mob na kabl =)
care neznam sta da ugasim :$ sve je pogaseno
Rješenje
deadlycha je napisao/la:
ponovo pise :"Unable to card Media player mode. Memory card is used by Messaging application.Change the select memory in messaging settings ."
Probaj da odes u poruke i onda opcije i podesavanja ,pa ostalo. I tu imaju one opcije: sacuvaj poslate poruke, broj sacuvanih potuka itd...
I dole zadnje ti je aktivna memorija. Tu stavi memorija telefona. Pa opet probaj na onaj nacin. Mora moci!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.