Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Zrinjski : Zeljeznicar

656 pregleda · 20 odgovora · otvorena 23.04.2005. u 12:53

sutra je veliki derbi Premier lige izmedju Zrinjskog i Zeljeznicara.....tj. izmedju prvoplasiranog(Zrinjskog) i drugoplasiranog(Zeljeznicara) na tabeli.....ova utakmica odlucuje ujedno o prvaku...ako Zeljeznicar dobije sto je vrlo tesko primaknut ce se Zrinjskom na samo jedan (1) bod.....ako Zrinjski dobije sto ce najverovatnije i bit ode na velikih sedam (7) bodova....a ukoliko ostane nerijeseno ostaje ista bodovna razlika cetiri (4) boda....i onda ce bit do samog kraja neizvjesno prvensto i koliko toliko zanimljivo....

po meni cu sutra biti

Zrinjski : Zeljeznicar 2:0

nema ni bojkota gorit ce sutra
ma neznam sta da ti kazem?

samo znam ovo NAPRIJED ZELJO SAMO NAPRIJED GDJE TI IGRAS TU SMO MI NIKAD NECES BITI SAM MI SMO TVOJI SINOVI!!!!!!

sutra ako***da svi u mostar da damo podrsku svom klubu!!!!

a mozda vam je poznato da navijaci zrinjskog tj.ultrasi bojkotuju nedeljnu utakmicu tako da ....

< ovdje je bila neprimjerena izjava - izbrisana by Bozo >
cartsky_ je napisao/la:

samo znam ovo NAPRIJED ZELJO SAMO NAPRIJED GDJE TI IGRAS TU SMO MI NIKAD NECES BITI SAM MI SMO TVOJI SINOVI!!!!!!

a mozda vam je poznato da navijaci zrinjskog tj.ultrasi bojkotuju nedeljnu utakmicu tako da ....

!!!

ti nisi nikad na grbavicu otiso kamoli da ides u mostar.

a sto se tice bojkota, mozda nece biti na tribinama ali ce vas cekati vani i zgazit ce vas :S
Zrinjski-Zeljeznicar 1:1
ma odrace zrinjski , hohohohoh .... zrinjski ce bit 1 , zeljo 2 , siroki 3 , sarajevo 4 ako Bog da
navijam za Zelju ali kako god zavrsi ova utakmica Zrinjski je sampion,nasa liga je uvijek bila štimana i uvijek će biti...Zeljo i Sarajevo u kup uefa,Zrinjski u ligu prvaka i svi sretni
ma nema sta zeljo traziti u mostaru osim casnog poraza to se zna !!! Steta sto nece biti navijaca Zrinjskog koji bojkotuju utakmicu iz vec poznati razloga , jer sam cuo da se sprema 300 - 400 manijaka na utakmicu u mostar, pa ce ce izostati atmosfera pravog derbija ... al eto to je stvarnost BH lige sto je vec unaprijed sve poznato ...

forzza Zrinjski mostar west
Zasto niko nece da rekne radi cega bojkotuju bojkotuju zato sto je uprava prodala utakmicu protiv sirokog u polufinalu kupa i zato im netreba niko na stadion doc dode 10 000 ljudi oni prodaju utakmicu de to ima samo kod nas da***da ih zeljo dobio i bio prvak mada cisto sumnjam
Zrinjski yea !!
puma je napisao/la:

cartsky_ je napisao/la:

!!!

ti nisi nikad na grbavicu otiso kamoli da ides u mostar.

a sto se tice bojkota, mozda nece biti na tribinama ali ce vas cekati vani i zgazit ce vas :S

sta ti pricas jeli kretenu jedan!!!
hos da ti dones sve ulaznice od poslijedne dvije godine jel to hoces

haj samo jos nesto meni reci,haj molim te da te vidim mangupe !!!!

reS.gogo je napisao/la:
Zasto niko nece da rekne radi cega bojkotuju bojkotuju zato sto je uprava prodala utakmicu protiv sirokog u polufinalu kupa i zato im netreba niko na stadion doc dode 10 000 ljudi oni prodaju utakmicu de to ima samo kod nas da***da ih zeljo dobio i bio prvak mada cisto sumnjam

bola to je vec dogovoreno bilo....Zrinjski njima kup...oni nama 3 boda u Sirokom......a sto se tice bojkota on bi trebao trajat samo prvo poluvrijeme i na drugom se ulazi na stajanje.......a bojkot ce bit na vojnickom igralistu tj. iza stadiona i od tamo ce se cuti pjesma ULTRASA

Sta radim od sebe sve ove godine Zrinjski moj Zrinjski Mostar Sampion
znas da bojktouju sreco , ja mogu ruku dati da ce ultrasi sutra doci na stadion , a to da ce gaziti neko nekoga pa nisu ovo seljaci ko zenicani ili vi puma pa da gazate nesta .. ja koliko sam vidio ultrasi su meni reg navijaci skroz navijaju za svoj tim i ljute se kad se nesta muti RESPECT ,
FORZA ZELJO ALEE!
AkoBogda sutra tri bobe donosimo u rajvosa

a ti cartsky kretenu jedan treba te banovat , super navijas za zelju odakle ti pravo da napises nesta protiv vlaha itd .. kako te bolan nije stid padat na taj nivo , a i vjerujem da ce te neko od admina i odstraniti
I ne spominji Allaha vise molim te slam kaze da postujes druge vjere a ne da se boris protiv njih !
Željo-Zrinjski 2:1......

Famose famose eto Sarajeva tamo se.....
Evo sad je bio sastanak ultrasa.Bojkot prvih 15 minuta a onda svi na stajanje.

Neno je napisao/la:
Evo sad je bio sastanak ultrasa.Bojkot prvih 15 minuta a onda svi na stajanje.

a reko sam vam ja da ce doci ultrasi

Iskreno da kazem ni Zrinjski ni Zeljo nemaju neke sanse kad odu u europu , jedva se sad bore sa ovim nasim jadnim klubovima , nijedni pojma nemaju i ne zasluzuju da su prvi drugi ..
samo se moze ponoviti ono ko Zelji sa litexom O,o , hem nam je liga uhebana hem sve a i zrinjski koliko sam vidio slabo igra u gostima , et to im je prednost sto su domacini sada
Volio bih da zeljo pobijedi, al to je skoro nemoguce.
VOlim Zelju ko majku al' teshko da ce uspjet' i bod uzet u Mostaru

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.