e ovako znaci nema mi lana nikako hs mi je internet iskljucen mi je firewal sve sam pokusavao ali nece .S
Diskusija
Zaključana U kanti
lan
118 pregleda · 4 odgovora · otvorena 28.10.2008. u 16:17
Mozda je neki IP confilct u pitanju probaj ovo :
Start ---->connect to --->desni klik na local area network ---> status ---->properties ---> klikni na TCP/IP tako nesto i properties ----> i sve stavi da ti obtaina automaticly (IP i DNS server )
Patchuj CS ako nisi !
Start ---->connect to --->desni klik na local area network ---> status ---->properties ---> klikni na TCP/IP tako nesto i properties ----> i sve stavi da ti obtaina automaticly (IP i DNS server )
Patchuj CS ako nisi !
Pa vidi da nisi u Network Connection pa u Local Area Network kuco IP adresu ,kad tamo udjes treba da ti bude na Obtain automaticaly adress
_HariS_ je napisao/la:
Mozda je neki IP confilct u pitanju probaj ovo :
Patchuj CS ako nisi !
Patchuj CS ako nisi !
provjeri jeli ti kabal podesen....jer ja sam kupio lan kabal nije valjo pa sam morao naci ona klijesta neka posebna da napravim to cudo...
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.