Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Fifa 09 problem

68 pregleda · 3 odgovora · otvorena 26.10.2008. u 11:21

:( Zvao me rodjak da mu instaliram fifu 09...sve bilo u redu instalacija zavrsena crack u redu kad ono pokrene se igra ,a ono na FRANCUSKI nesto pise...ja prevedem g.t. i pise da "ne opterecuje graficku karticu...itd" 128mb je u njega sada..

Sad mene zanima jel se moze prije pokretanja igrice smanjiti rezolucija i oni detalji . Posto pise da za minimalno pokretanje moze i graf. od 128mb ;)

nemojte spamat kupi novu graf...itd
pc mu je nabrijan samo graf. strava :(
Pogledaj u: C / Program files / EA Games / Fifa 09. Postoji li neka ikonica u exe. formatu gdje mozes promijeniti rezoluciju, a da nije ta ikonica za samo pokretanje igre.

Ne znam da li si swatio al toliko od mene...
GL ;)

EDIT:

Ako ne postoji u Program Files owo sto sam gore naweo pogledaj na instalacionom CD-u..
jeste minimalno zahtijeva grafa od 128MB,ali sa pixel shader verzijom 2.0
a znas li koja je tacno grafa u tvog rodjaka,ako ne znas
desni klik>properties>settings>i pise ti taj i taj monitor na toj i toj grafi ...

Recommended Chipsets:
NVIDIA GeForce® 6xxx series (6600 or greater)
NVIDIA GeForce® 7xxx series
NVIDIA GeForce® 8xxx series
NVIDIA GeForce® 9xxx series
ATI Radeon™ 9xxx series (9800 Pro or greater)
ATI Radeon™ X300
ATI Radeon™ X550
ATI Radeon™ X600
ATI Radeon™ X700
ATI Radeon™ X800/850
ATI Radeon™ X1300
ATI Radeon™ X1600
ATI Radeon™ X1800
ATI Radeon™ X1900
ATI Radeon™ X1950
ATI Radeon™ HD 2xxx series
ATI Radeon™ HD 3xxx series
ATI Radeon™ HD 48xx series

***NOTE: *Laptop models of these chipsets may work, but are not officially supported as they have not been tested.
*NVIDIA GeForce® MX series are not supported.
*Only DirectX® 9 ‘capable’ cards are supported by FIFA 09 running on Windows Vista™.
*Performance issues may be experienced on some graphic cards when running FIFA 09 on Windows Vista™.
*Video card must support Shader Model 2.0 or above.

ako jeste neka od tih ... probaj sa novim driverima ... ako je nesto starije ... pa ;) drzi se 2008

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.