Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

web masteri citajte

342 pregleda · 7 odgovora · otvorena 21.04.2005. u 21:31

Evo imam par free hostinga pa ako kome treba
BESPLATNI SERVERI:
www.averi.hr
www.hr-free.com
http://hr.maxipointservers.net
www.batcave.net
www.brinkster.com
www.freehomepager.com
www.crohosting.com meni bas dobar
www.topcities.com
www.0catch.com
KOMERCIJALNI SERVERI
www.carnet.hr
www.europronet.hr
www.hinet.hr
www.vip.hr
WEB HOSTING TVRTKE
www.avalon.hr
www.croadria.hr
www.iridis.hr
www.plus.hr
www.posluh.hr
www.purger.com
www.voyager.hr
eto pa izvolite
evo bio sam zaboravio www.q-soft.ba
nije lose trebalo je ovo davno objaviti mozda bi se sprijecilo onih stotinjak postova kao npr. zna li neko gdje mogu naci kvalitetan i dobar hosting
Haf je napisao/la:
nije lose trebalo je ovo davno objaviti mozda bi se sprijecilo onih stotinjak postova kao npr. zna li neko gdje mogu naci kvalitetan i dobar hosting

I da je davno odjavljeno nasao bi se neko ko nebi potrazio već odma pitao.
evo ja sad malo pregledao BUG one novine i naletio na ovo reko haj da napisem bas z*** toga gdje ima kako i to sad sve pise pa nek rade!!!
Haf je napisao/la:

hm da , jos mozda da je malo napisati o svakom koliko prostora nudi , imali reklama i takio to , ako je ko probao par nek napise nebi bilo lose...
ma najbolje plaćeni kad sagledaš nije puno dat npr. 80 KM godišnje, a imaš lipo i domenu i prostor i nemoraš se brigat oćeli ti neko ubacit banner na sri stranice ili neku glupost ili košto je se meni dešavalo jednostavno ukinu toji free prostor kad ih se dobro nakupi pa onda nude da im platiš ako želiš ostat. a zaboravio si navest još i qsoft.ba odličan hosting još u sarajevu momci i odlično rade, a i ako neko ima iz hercegovine treba mu hosting nek mi posalje Privatnu poruku.
ma to se ne isplati uopste registruj .com ili .net .ba pravo su jeftine u zadnje vrijeme a ima dosta prostora

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.