Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Chat problem u CS

294 pregleda · 16 odgovora · otvorena 20.10.2008. u 23:31

Trazio sam opciju al nije nista.
Pritisnuo sam Z za chat i napisao i enter pojavio #Cstrike_Chat_All.

Hvala

Edit: Nemoj da instaliram patch v21... STEAM je. ;-)
Nisi patch instalirao u odgovarajuci folder

@ probaj hud_saytext 1
Reinstall cs i patch GL

Post dobio šamar od Vilenjak

Prije radio a sad ne. Postoji li da instaliram patch kad koristim STEAM?!
Ultras je napisao/la:
Nisi patch instalirao u odgovarajuci folder

@ probaj hud_saytext 1
znam hud_saytext 1 al nista
dutty je napisao/la:
hud_saytext_internal 1
nista
Yasco je napisao/la:
nista
probaj na neki drugi server uc meni je znalo bit tako server nesto srao nije htjelo pokazivat chat
Javi se Mirasadi na recepciji, ona che te pitat ko je ... Posto ona slabo chuje morash se derat ... Reci "GOST" ... Kad te Mirsada prespoji kod Tajibe ... Reci mali Kemov, me poslo da se javi za onaj CHAT ... E kad ona kaze koji Kemov, ti reci : Onaj mali, kod umene mi zene, u dva brata sin ... Ona che te prespojit u centralu, ako kojim sluchajem dobijesh vodovod, zovi ponovo ... Ako tad Tajiba upita koje ... Reci da te Rambo poslo ... Ako upita koji Rambo reci joj onaj iz Velesica sto voli popit, dok slusha radio, kad se sisa ... E onda si sigurno u programu ... Reci samo josh za kraj, da si ti Kemov sto je od dva brata sin, u njegove zene u majke na tavanu mali spavo ...

OK ?

( Samar? )

Post dobio aplauz od Vilenjak

hud_saytext 1
u konzolu
zatim unbindall
i use defaults kontrole
mozda ti je bindovano na nesto
Osigurach je napisao/la:
Javi se Mirasadi na recepciji, ona che te pitat ko je ... Posto ona slabo chuje morash se derat ... Reci "GOST" ... Kad te Mirsada prespoji kod Tajibe ... Reci mali Kemov, me poslo da se javi za onaj CHAT ... E kad ona kaze koji Kemov, ti reci : Onaj mali, kod umene mi zene, u dva brata sin ... Ona che te prespojit u centralu, ako kojim sluchajem dobijesh vodovod, zovi ponovo ... Ako tad Tajiba upita koje ... Reci da te Rambo poslo ... Ako upita koji Rambo reci joj onaj iz Velesica sto voli popit, dok slusha radio, kad se sisa ... E onda si sigurno u programu ... Reci samo josh za kraj, da si ti Kemov sto je od dva brata sin, u njegove zene u majke na tavanu mali spavo ...

OK ?

( Samar? )
xDDDDDD
KRALJ !
Eh posto sam i ja imao taj problem reinstall CS tako sam ja uradio taj mi se problem davno desio ali mi je bas dosadjivao ja sta cu rr CS i sve fino.
Ništda drugo nepomaže OSIM reinstalla , imao isti problem. cus
Osigurach je napisao/la:

OK ?

( Samar? )
lol za ovo aplauz hahahahaha
pa sta je ovim admini jbt...xd
Osigurach je napisao/la:

OK ?

( Samar? )
HAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHA

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.