Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Limeware - brzina 1/2kb

178 pregleda · 15 odgovora · otvorena 20.10.2008. u 08:55

Eo ovako :
Vec neko vrijeme skidam na LimeWire-u i sve je ide normala.
Vec nekoliko dana kad god stavim da skidam s ovog programa brzina je 1/2kb po sekundi!!!
Eo ako ko zna kako vratit u normalu il sto neradi kako Bog zapovjeda nek me prosvjetli jer sam nov u ovome
a jel ti kad svaku pjesmu skidas po 1kb/s ili samo neke..

Do servera Spor server ili je tebi slaba konekcija . A i probaj Reinstal Lime wire i javu pa ponov instal x)
Zavisi koju pjesmu skidas ... Imas ispred naziva pjesme onaj broj .... negdje ga ima a negdje ga nema. Skidaj samo pjesme koje imaju najveci broj, tu ce ti biti najveca brzina, jer broj oznacava na koliko ga servera ima pa je onda brze sto ih je vise ;)
nekibezveze je napisao/la:
a jel ti kad svaku pjesmu skidas po 1kb/s ili samo neke..

Do servera Spor server ili je tebi slaba konekcija . A i probaj Reinstal Lime wire i javu pa ponov instal x)
ma nije mi do konekcije kad sikam nesto drugo preko drugih programa brzina mi je normalna
Vato je napisao/la:
Zavisi koju pjesmu skidas ... Imas ispred naziva pjesme onaj broj .... negdje ga ima a negdje ga nema. Skidaj samo pjesme koje imaju najveci broj, tu ce ti biti najveca brzina, jer broj oznacava na koliko ga servera ima pa je onda brze sto ih je vise ;)
isto bez obzira koju sam pjesmu , ili program odabrao
jesi skenirao komp od virusa?tacnije onih downloader-a
suiCidal je napisao/la:
jesi skenirao komp od virusa?tacnije onih downloader-a
yap , sve cisto
I meni se ovo desava zato vise i nekoristim Limewire

preso sam na BearShare jest da nije nesto al et moze pomoc
Mozda ti je neko cackao po opcijama u programu i smanjio download speed na minimum...
vidi u opcija za brzinu skidanja
-i meni se isto desavalo
-ako ti je najnovija verzija, skini neku raniju verziju pa probaj a ako i je starija verzija skini najnoviju

-btw, bearshare ti je puno, puno bolji
skini sebi Beahshare turbo...stvarno je najbolji sto se tice downloada ali malo je slabiji u pretrazivanju...sa brzinom 512 kb/s skidam 50-60 kb-s...a dok sa drugim skidam sa tom brzinom nekih 30 kb/s.
ae hvala svima , adimine moš lock temu nema od ovog limewirea nista , odo skidat ovog međeda
Pa ne skida sa svega isto... neku pjesmu vuce 120 kbps ,a neku 3 ... sve zavisi iz koliko racunara je povlaci!
zavisi druze koliko ti ima seedera i da li su ogranicili svoj upload ...
ekrem1992 je napisao/la:
skini sebi Beahshare turbo...stvarno je najbolji sto se tice downloada ali malo je slabiji u pretrazivanju...sa brzinom 512 kb/s skidam 50-60 kb-s...a dok sa drugim skidam sa tom brzinom nekih 30 kb/s.
heheh al nam je brzina strasna , svjetlosna

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.