Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 10 bodova

Subtitles constantine

785 pregleda · 20 odgovora · otvorena 19.04.2005. u 21:23

Ko mi nadje sub titlove za film constantine na bosanskom/srpskom/hrvatskom ili njemackom jeziku 10 bodova!

Format nije bitan, samo da je za 2 ili 3 CD-a !!!!

Treba mi u roku od sat vremena, pa aj na poso.
naso sam i ja nesto... fil se zove Constantine2004-Serbian[Xsubt[1].com].zip... valjda je to to... reci ako treba da posaljem
Dajte ljudi direkt link da skinem, napominjem netreba mi za 1 CD. Znaci 2 ili 3, njemacki ili balkanski!
Dajem 40 ako ko nadje vecaras!
pa haj da ti posaljem ovo sto imam pa vidi valja li
Sorry fakat ne znam ,jbg, pa otiđi na stranicu koju sam ti napisao tamo imaš uputstva za te formate nešto kao("ako je titl za 2 ili više cd-a uploadajte ih u jednoj zip datoteci"), valjda je to to SORRY zaista se ne razumijem u to, al et valjda sam ti mrvicu pomogao
godfather je napisao/la:
Sorry fakat ne znam ,jbg, pa otiđi na stranicu koju sam ti napisao tamo imaš uputstva za te formate nešto kao("ako je titl za 2 ili više cd-a uploadajte ih u jednoj zip datoteci"), valjda je to to SORRY zaista se ne razumijem u to, al et valjda sam ti mrvicu pomogao

Ima ta dobra stranica ima i samo upisi u browser dvd.box.sk bez www ili http
nx.fear je napisao/la:
sry al imam samo ovo

Pa vidi jel u zip-u jedan fajl il vishe.

@Ostali

Gledo sam i na titlovi.com i titlovi.org. I imaju samo po jedan CD. Kao sto je ovaj gore postao.

[b]TO MI NETREBA[B]
G.BooT je napisao/la:
               nx.fear je napisao/la:
sry al imam samo ovo

Pa vidi jel u zip-u jedan fajl il vishe.

@Ostali

Gledo sam i na titlovi.com i titlovi.org. I imaju samo po jedan CD. Kao sto je ovaj gore postao.

[b]TO MI NETREBA[B]

hmm ima samo jedan file
pogedo sam ga i ima prevod za 1 h i 53 min nebi reko da je to citav film
Imam ti ja za dva cd-a. Ostavi mail pa cu ti poslati.
Rijeseno!
a bio je i red da to vise skontas hehe ohladi se koka dok ti upallis film hehe poz ratni druze hehe
Bem ti sunce, kako motivira film...Evo zgadila mi se cigara od njega.

Prvi dan G-ja ko nepushaca!
prvi film nakon dosta vremena da ima u neizravnom sucelju kampanju protiv cigara, svaka im cast evo nisam ni ja zapalio ima 6 dana, nakon filma smucilo mi se na njih kad sam vidio sta izvadi iz lika

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.