eh evo ja shamanov rodjak molim nekog da mi uradi html kod znaci nije vazno sta je u vezi cs klana nek bude pa et dajem 20 boba ko bude radio nek napise kad ce zavrsiti
Pitanje
U kanti Riješeno
20 bodova
HTML
132 pregleda · 6 odgovora · otvorena 17.10.2008. u 09:29
HTML Site ? :|
Jel 20 bodova ili KM?
treba mi ono da stavim u ftp da mi izgleda ko dizajn i nek mi posalje na msn [email uklonjen] (izvinjavam se sto sam vako ne direktan ali eto skontali ste valjda)
Nije nego 20 boba Jason jeli ti mozes uraditi
EDIT: ILI mozda da nekom od vas dadnem ftp da mi uradi ako hoce jason ako hoces na msn mi se javi da ti dadnem ftp podatke ako hoces da mi uradis
EDIT: ILI mozda da nekom od vas dadnem ftp da mi uradi ako hoce jason ako hoces na msn mi se javi da ti dadnem ftp podatke ako hoces da mi uradis
unLz je napisao/la:
treba mi ono da stavim u ftp da mi izgleda ko dizajn i nek mi posalje na msn [email uklonjen] (izvinjavam se sto sam vako ne direktan ali eto skontali ste valjda)
kad ces zavrsiti
unLz je napisao/la:
kad ces zavrsiti
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.