Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Poništeno pitanje 170 bodova

wow acc problem :$

218 pregleda · 8 odgovora · otvorena 16.10.2008. u 20:41

kupio sam nedavno original wow battle chest...eh sada..install sam sve patcheve do 3.0.2 ali je problem ne mogu nikako napravit acc..

kada hocu onaj 10 days trial on mi trazi ID od kartice visa ili master card koju ja nazalost nemam...

eh sada kako mogu napravit drugacije acc posto imam valjda prvi mjesec dzaba jer sam tek kupio wow?

unaprijed hvala :)
ja koliko znam da nemas imas taj mjesec djaba tek kad
uplatis acc preko kartice i onda ukucas taj code i produzi ti se za mjesec
RzA je napisao/la:
ja koliko znam da nemas imas taj mjesec djaba tek kad
uplatis acc preko kartice i onda ukucas taj code i produzi ti se za mjesec
ma imam onaj trial sto mi je dosao u battle chestu i sada da bih njega aktivirao moram unijet od vise ili master carda ID kako bi fol bili sigurni da cu ja placat to kasnije i to..znaci samo mi taj id treba,
velahavle je napisao/la:
ma imam onaj trial sto mi je dosao u battle chestu i sada da bih njega aktivirao moram unijet od vise ili master carda ID kako bi fol bili sigurni da cu ja placat to kasnije i to..znaci samo mi taj id treba,
ma neznam qme ja cekam da dodje woltk da pocnem da play na orginalu :D
Ma nadjes neki fake karticu, ukucas tu jer to ti je ni zasto samo da acc napravis nece ti naplacivati mjesecno preko te kartice.

EDIT: ako ti nemozes naci fake karticu nacu ti ja, javi se na PM.
koji ID kartice , jesi lud ?
netrazi nikakvu karticu kad pravis trial acc :S
Ako si dobio orginal CD key na battle chestu onda uradi ovako ...
Idi na www.wow-europe.com i napravi sebi tryal acc
i idi menage acc na tom trial i imas opciju da ukucas org cdkey da bi postao full i tada imas 40 dana besplatno
@edit
https://signup.wow-europe.com/agreement.html Evo tu napravi trial acc

Tu unesi cd key sa battle chesta
http://www.darkcoding.net/credit-card-numbers/

eto ti buraz imas milion fake credit kartica nista se neboj da li ce blizz bannati acc, jok samo nadji jednu ja vec2 i po godine, a kada sam startao, naso sam fake karticu

gl
Mogu ti dat ja svoj acc al neigram na njemu ;) i trebas uplatit karticu tj.platit da mozes igrat ;)

Post dobio šamar od Makz

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.