Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Smanjenje cijene

377 pregleda · 13 odgovora · otvorena 18.04.2005. u 21:53

Jeste li culi da se cijena ADSL prikljucka smanjila na 1 KM.
To su oni ko kanom sada uveli jer su ona vecina koja su htjela adsl vec prikljucila i zaradili su pravo na nama nobovima koji nismo mogli sacekati smanjenje cijena.
Et blago onima koji ga jos nemaju
De malo ***ati pojasni cu to hoces reci da adsl mozes imati za 1KM!!! eh super moram onda sebi skupti 1KM da sebi kupiim prikljucak!!!
HaXx0r je napisao/la:
De malo ***ati pojasni cu to hoces reci da adsl mozes imati za 1KM!!!

hehe mahire prikljucak je samo 1 km , a ostalo ide normala , stim da je priključak bio 99 ili 100KM neznam bas , ali znam da je bilo poskupo i to je davno smanjena cijena ima i vise
Mislim da je danas ili jucer bila smanjena cijena na 1 KM. Nisam siguran , jer sam prije 2 h tek primijetio.
Kad sam tek prikljuci ADSL bile su cijene velike ,ma prevelika ,tada je 1 GB (koji je sada 3 GB) bio 77 KM + 165 KM prikljucka koje sam istresao iz dzepa svog.
Onda je prosao koji mjesec (tacnije akcija koja je trajala 3 mjeseca gdje si sve moguce mogao skinuti al nazalost samo sam za 3 mjeseca skinuo 25 GB kad sam glup).
Poslije toga mi javljaju ,mislim ja dajem izvjestaj o tome http://www.gamers.ba/procitaj.php?forum=7&id=2187 posto mi je bio nesto sheban ADSL pa je doticni gospodin iz poste dolazio kod mene u kucu popravio to (poplasio se cuke) i rekao mi da se cjena spusta.
Cijena je pala sa 77 km na 45 KM + 9 KM otplate za MODEM (3 GB)
Na linku gore sto sam vam dao ima dosta toga raspravljenog a na www.bih.net.ba imaju sve cjene i kao novi jednokratki prikljucak koji iznosi 70 KM + prvi mjesec za ADSL za 3 GB 54KM.

SAVJET MOJ:
ADSL ne stvara probleme ,uzmite ako mozete ,upravo moji prijatelji sada zale sto nisu uzeli ADSL na vrijeme ,hoce momci da skidaju igre sa neta ,hoce da igraju cs ,hoce da skidaju ,ali eeeeevoooooooooooooooooooo !

Budite Pozdravljeni !
Tacno... evo sad vidim na www.bih.net.ba
Ne, mislio ja na ADSL. Odavno je za ISDN, ali evo od danas i za ADSL, i trajat ce mjesec dana

Normalno, da ne bude zabune, radi se o akciji a ne smanjenju cijene, velika razlika jer nakon mjesec dana ide sve normalno...

AvP je napisao/la:
Ne, mislio ja na ADSL. Odavno je za ISDN, ali evo od danas i za ADSL, i trajat ce mjesec dana

Normalno, da ne bude zabune, radi se o akciji a ne smanjenju cijene, velika razlika jer nakon mjesec dana ide sve normalno...

kad smo kod akcija damire ,da li ista znas o DOWNLOAD AKCIJI ko prosle godine od jula pa do 1.10 ??

aj ako ista znadnes javi mi !
EH DA JE I STARA CIJENA JA BI PRIKLJUCIO AL KOD NAS NEMA NI ISDN A KAMOLI ADSL
VALJDA CE DOCI DO LJETA AKO BOG DA
dobro je to.
A kolike su cijene ADSL-a.
blago vama pa imate makar mogucnost da je uvedete ... a znatel kad ce doc vamo ... nikad a mozda nitad .
Koliko Gracanica ima stanovnika
ADSL-ovci traze gradove sa mnogo korisnika ...
Da...blago onima kojima mjesto stanovanja dopusta prikljucenje. I, da li radi na principu pretplate i koliko iznosi ako je taj princip? Thx unaprijed p0zz

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.