Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

World Of Warcraft Patchnotes

217 pregleda · 19 odgovora · otvorena 15.10.2008. u 09:43

Sta mislite o ovome svemu sto dolazi sa patchem 3.0.2:

http://www.worldofwarcraft.com/patchnotes/test-realm-patchnotes.html

Po meni wow fails, haj da cujem komentare ko ce biti op, ko nece, talenti ... etc.
hmm,nisam neki "pro" sto se tice wow-a,ali sa vremena na vrijeme zaigram,koliko mi nauka dopusti :D
meni se svidja vecina stvari koje dolaze sa novim patchem,dodali su raznih stvari po gradovima i sl.svidja mi se zato sto se trude da ubace sto vise stvari oko kojih se svaki igrach moze zabaviti.posto imam rogue-a ,gledao sam samo za njega,ima pravo dobrih stvari,ali neke mi se i ne svidjaju pretjerano.sve u svemu,moze proci,po mom skromnom misljenju.

btw. najbolje sto su mogli uradit je to sto za vanish vishe ne treba fp :D
Hmmm, j*b ga ja igram huntera i warra nekad. Kod huntera mi se ne svidja steady shot 2 sec cast, dok nije loshe recimo pet ima talente i aimed shot instant.
mogu ti rechi da ima finih stvarcica.neke skillove/tallente su oslabili i malo izmjenili dok su druge,slabije,pojachali i unaprijedili.sad koliko ce to valjati ne znam.

Evasion, Sprint and Vanish cooldowns reduced to 3 min.
Shadowstep (Subtlety) is no longer usable while rooted.
Dagger Specialization (Combat) renamed Close Quarters Combat, moved to tier 3, now increases critical strike chance with Daggers and Fist Weapons by 1/2/3/4/5%.
dovoljan razlog zasto necu ni igrati vise roguea a cak ni wotlk : Shadowstep (Subtlety) is no longer usable while rooted. , a shadowdance jest da je op , to je prava prednost

Shadow Dance
Instant 2 min cooldown
Enter the Shadow Dance, allowing the use of Sap, Garrotte, Ambush, Cheap Shot, Premeditation, Pickpocket and Disarm Trap regardless of being stealthed. Those abilities each gain a cooldown of 2 sec. Lasts 10 sec.

Onda naravno : Mutilate no longer requires being behind the target. I jos mnogo toga , sto se tice roguea samo nevolim sto su nerfali shs , i takodjer , dodali veci cd na cosu 1.5 min , mada moze se reduce talentima opet na 1 min ali nije bilo potrebno i takodjer dobro je sto su movali vigor u top assasin talentima , sada ce svaki rogue skoro imati 120 energya, nije lose ali , jednostavno dosta sam dao para na igricu , i nekako mi izgleda besmisleno wotlk ...
koliko se moglo cuti da ce mage hladno da ubija warlocke sada iako jos nisam probao nisam jos uplatio wow ali svakako da je mage puno puno poboljsan kako u pve tako i u pvp hmm op neznam svaka klasa ce imati svoju klasu koja mu je op kao sto je mage do sada imao warlocka svaka kalsa ima svoju koja neodgovara to nikad nece promijeniti naravno da je wow sada sranje izlazkom ovog pathca nemoze se nista reci jer svakako da ce se mnogo ovihs tvari promijeniti samo doks e malo vidi kako sta radi jer eto prije ovog talent builda na test serverima mage je shat combo pukao pvp geared lika 12k pa su se skoro svi talenti iznjenili u sljedecem patchu tako ce biti i pri izlasku wratha al nemogu jos nista reci napisacu sutra sta mislim o patchu kad udjem u arenu :P
jarane sto se tice samog patcha ja kad bi ga danas poceo skidati

iznosi 1,6 GB necu imati limita do kraja mjeseca xd necu moci ni igrati a isto tako cim njega skinemo doce novi koji ce imati jos tolko i tako dalje :D jarane moracu novi net uzimat xd

cekacu da se sve poskida i onda cu od nekog sprziti :D
evo skinuo patch ,,, retardiranih 1,6 GB ..
sta reci ,,, ja kao igrac rogue(shammy alt) ,,, nezadovoljan ,,, u narednom patchu ce nas izbrisat ,,,
Skino sam taj wotlk client beta + 3.0.1 , 3.0.2 i 3.0.3 patch.

Igrao sam malo na nekom private nije loshe ,]
koliko ce posla ret-paladin zadat : ) bice ce placa : )
Kad uspijem igrati na orginalu (financije :)) igram na rogue i kako vidim svakim patchem je** ga sve vise, kako veno kaze sa sljedecim patcher izbrisat ce ga ://

Tako da ovaj patch fail-a za mene ....
bunny je napisao/la:
evo skinuo patch ,,, retardiranih 1,6 GB :d ..
sta reci ,,, ja kao igrac rogue(shammy alt) ,,, nezadovoljan ,,, u narednom patchu ce nas izbrisat ,,,
Oh so sweet, sweet rogue tears =)

QQ moar!! :D

Stvarno, kako se usujuju da nerfaju shadowstep ... i cloak of skills na 1,5 minute cd da stave!! Outrageous I tell you!

edit: Lockovi dobijaju Rogue on - Apply directly to a rogue!
za sve koji ne znaju:
http://www.youtube.com/watch?v=TEv7gnGytDE
Mislim da cu ti sa mutilateom moci ubit warra i hunta zajedno
Cuj rogue sve slabiji svasta jedva cekam da dodu serveri da probam combat i mutilate xD
Napokon ga skide, yebenih 4,5 sata dok je skino patch i instalirao ga... definitivno odustajem od svog roga, pa ovo što smo dobili je za plakati, zato nastavljam lvlovati warriora (61 trenutno) jer novi arms tree će da tjera suze na oči svima.
pajdo je napisao/la:
Napokon ga skide, yebenih 4,5 sata dok je skino patch i instalirao ga... definitivno odustajem od svog roga, pa ovo što smo dobili je za plakati, zato nastavljam lvlovati warriora (61 trenutno) jer novi arms tree će da tjera suze na oči svima.
i treba vam sve ukinuti da samo imate maceve da udarate ionako ste op
Znal neko kako repatchovat WoW sa 3.0.2 na 2.4.2 to 2.4.3-....hitno

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.