Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

CS Server

214 pregleda · 9 odgovora · otvorena 12.10.2008. u 19:54

Eo poceo sam pravit server preko KGB masine 22+2 slota al medjutim imam problema u izgradnji dosta plugina nemoze a dosta nemam ako ko ima nekih plugina ko ono /ip nek mi pm njegov msn da mi send i dobit ce admin thx unaprijed
imas to vec na serveru samo treba u plugins.ini otici i ispred pluginova uklonit // ispred njig npr imas
//advertiesing i sada plugin neradi dok ne skines ovo // ispred...tako rade svi kgb serveri

addons/amxomx/config/plugins.ini
BlackSheepXD je napisao/la:
imas to vec na serveru samo treba u plugins.ini otici i ispred pluginova uklonit // ispred njig npr imas
//advertiesing i sada plugin neradi dok ne skines ovo // ispred...tako rade svi kgb serveri

addons/amxomx/config/plugins.ini
nenene nisi me shavtio nije prob u pluginima neg u vrsti njih vecina mojih plugina je .amx a meni trebaju dobri za dobar server .amxx (necu kgb plugine imam ih dosta nesvidjaju mi se sem jednog ! a jos sam bot taj sto mi se svidja redirect neznam namjestit al et ako bi bio voljan pomoci...)
Udjes na server i ukucas komandu:

amxmodmenu

I tu napravis
e onda moras otic u plugins.ini i ukljucit amx_debug makni isto // ispred i onda ce ti radit .amx plugini

ako ti treba pluginva

http://forums.alliedmods.net/
e onda moras otic u plugins.ini i ukljucit amx_debug makni isto // ispred i onda ce ti radit .amx plugini

ako ti treba pluginva

http://forums.alliedmods.net/
konkretno koje mi preporucujes add me na msn [email uklonjen]
empty_king je napisao/la:
konkretno koje mi preporucujes add me na msn [email uklonjen]
sta ja znam nadji sta ti pashe
pa brate pashe mi sve sto je dobro
ako mozes predlozit nesto konkretno ovdje ima tolko plugina da me ruke zabolise trazeci

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.