Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Ozbiljan problem !

271 pregled · 20 odgovora · otvorena 12.10.2008. u 19:08

Eto sad kad sam se rijesio problema zajedno sa vama. Molio bi da se izbrise ova tema.
Pa vidis da te je to popilo pamet , idi kod psihijatra , ovo ti ozbiljno govorim
znachi da si umno bolestno d'jete koje nema kontrole nad samim sobom , "zeleni djecachicH" ...

etc ...

E jarane ja igram wowa od februara ove godine, ono bas aktivno, idem u trecu gimnaziju, prosao odlicnim(prosjek 4,8). Evo do sada sve 5 i 4 u dnevniku...
Zelim reci da nije do igrice nego do tebe.... :S
pocni se drogirat... to ce te smirit........
ne, ozb.. idi doktoru...
boli nas gabri
Nema evo ga ide brise se sad zauvijek !
hauahuahua
"...Umjesto da jedem na velikom odmoru trcim u internet klub da nabijem 1 level makar..."
Najjaci, lol.... Zar je dotle doslo ;);)
Hebla te igrica, zivi zivot...

@2good4u
Tako je, upravu si. A ako ovaj sebe ne nauci kontrolisati, onda...
tako sam i ja nabacio virus i izbriso i eo neigram je je***i je ....ona je fkt droga ...
edit : btw ... ovo sto je sanny reko fakat zivi svoj zivot haha xD ti si lud cuj trci na velkom u int da nabije makar 1 lvl haahhahahahahahahahahhahahahahahhh ti si ludddddd majke mi ....
Zato nikad nisam ni instalirao wow

CSa ponekad igram, ali sam kao i vecina gamera "opsjednut" racunarom. Kad udjem u kucu odmah palim racunar...iako necu palim ga...jbga...bit ce bolje

Al me ledja i vrat boleeee
Ah dobro je da sam primejtio u prvom mjesec moj drug tako zivi godinama !
Ja nebi taj wow poceo igrati za 500 000 eura na racunu i Victoia Becham da me ceka u krevetu!

infusioN je napisao/la:
Ja nebi taj wow poceo igrati za 500 000 eura na racunu i Victoia Becham da me ceka u krevetu!

omg onda si veci frik od ovog sto se trese kad ne igra whahahahah

nemoj me plasit ba ^^
infusioN je napisao/la:

ee jebiga sad, :D za 1 mill i Keyru u krevetu bi razmislio? :D
infusioN je napisao/la:

pa jarane uzmes sebi to zguzis nju i izbrises ga xD !!!
elSejh je napisao/la:
omg onda si veci frik od ovog sto se trese kad ne igra whahahahah

nemoj me plasit ba ^^
Ne budi bukvalan
o moj boze =)
kani se toga dok nisi umro :D
a nije mi jasno sta su tvoji roditelji radili svo to vrijeme =)
nikad igrao niti budem jednostavno me takve igre ne zanimaju...a ti brate bolje makivaj svoje racunalo iz sobe...zarazit ce te i svaka druga igra koju budes igrao...igraj manje i to je to...
Evo izbrisan, roditelji mi nedaju ali eto sakrij ga gdje mozes ! : ) IZBRISAN
FrisK je napisao/la:
Evo izbrisan, roditelji mi nedaju ali eto sakrij ga gdje mozes ! : ) IZBRISAN
STA NEDAJU BA ????????????????

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.