Eto sad kad sam se rijesio problema zajedno sa vama. Molio bi da se izbrise ova tema.
Diskusija
Zaključana
Ozbiljan problem !
271 pregled · 20 odgovora · otvorena 12.10.2008. u 19:08
ti si retardiran =D
Pa vidis da te je to popilo pamet , idi kod psihijatra , ovo ti ozbiljno govorim
znachi da si umno bolestno d'jete koje nema kontrole nad samim sobom , "zeleni djecachicH" ...
etc ...
etc ...
E jarane ja igram wowa od februara ove godine, ono bas aktivno, idem u trecu gimnaziju, prosao odlicnim(prosjek 4,8). Evo do sada sve 5 i 4 u dnevniku...
Zelim reci da nije do igrice nego do tebe....
Zelim reci da nije do igrice nego do tebe....
pocni se drogirat... to ce te smirit........
ne, ozb.. idi doktoru...
ne, ozb.. idi doktoru...
boli nas gabri
Nema evo ga ide brise se sad zauvijek !
hauahuahua
"...Umjesto da jedem na velikom odmoru trcim u internet klub da nabijem 1 level makar..."
Najjaci, lol.... Zar je dotle doslo

Hebla te igrica, zivi zivot...
@2good4u
Tako je, upravu si. A ako ovaj sebe ne nauci kontrolisati, onda...
"...Umjesto da jedem na velikom odmoru trcim u internet klub da nabijem 1 level makar..."
Najjaci, lol.... Zar je dotle doslo

Hebla te igrica, zivi zivot...
@2good4u
Tako je, upravu si. A ako ovaj sebe ne nauci kontrolisati, onda...
tako sam i ja nabacio virus i izbriso i eo neigram je je***i je ....ona je fkt droga ...
edit : btw ... ovo sto je sanny reko fakat zivi svoj zivot haha xD ti si lud cuj trci na velkom u int da nabije makar 1 lvl haahhahahahahahahahahhahahahahahhh ti si ludddddd majke mi ....
edit : btw ... ovo sto je sanny reko fakat zivi svoj zivot haha xD ti si lud cuj trci na velkom u int da nabije makar 1 lvl haahhahahahahahahahahhahahahahahhh ti si ludddddd majke mi ....
Zato nikad nisam ni instalirao wow 
CSa ponekad igram, ali sam kao i vecina gamera "opsjednut" racunarom. Kad udjem u kucu odmah palim racunar...iako necu palim ga...jbga...bit ce bolje
Al me ledja i vrat boleeee

CSa ponekad igram, ali sam kao i vecina gamera "opsjednut" racunarom. Kad udjem u kucu odmah palim racunar...iako necu palim ga...jbga...bit ce bolje

Al me ledja i vrat boleeee
Ah dobro je da sam primejtio u prvom mjesec moj drug tako zivi godinama !
Ja nebi taj wow poceo igrati za 500 000 eura na racunu i Victoia Becham da me ceka u krevetu!
infusioN je napisao/la:
Ja nebi taj wow poceo igrati za 500 000 eura na racunu i Victoia Becham da me ceka u krevetu!

nemoj me plasit ba ^^
infusioN je napisao/la:
za 1 mill i Keyru u krevetu bi razmislio?
infusioN je napisao/la:
elSejh je napisao/la:
omg onda si veci frik od ovog sto se trese kad ne igra whahahahah 

nemoj me plasit ba ^^

nemoj me plasit ba ^^
o moj boze =)
kani se toga dok nisi umro
a nije mi jasno sta su tvoji roditelji radili svo to vrijeme =)
kani se toga dok nisi umro

a nije mi jasno sta su tvoji roditelji radili svo to vrijeme =)
nikad igrao niti budem jednostavno me takve igre ne zanimaju...a ti brate bolje makivaj svoje racunalo iz sobe...zarazit ce te i svaka druga igra koju budes igrao...igraj manje i to je to...
Evo izbrisan, roditelji mi nedaju ali eto sakrij ga gdje mozes ! : ) IZBRISAN
FrisK je napisao/la:
Evo izbrisan, roditelji mi nedaju ali eto sakrij ga gdje mozes ! : ) IZBRISAN
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.