Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[UPLOAD] - nece

151 pregled · 10 odgovora · otvorena 12.10.2008. u 17:50

Kada god hocu da upload file na (RS , dernek , webspell , facebook , g.ba i swe ostalo) nece.

Samo se pojavi Page Load Error.

Komp. skeniran sa NOD32 Ad-Aware 2005-2006 SE personal edition.

????znal ko u cemu je problem????
koja ti je konekcija ?
Mozda ti je do browsera koji koristis skini neki drugi
LavShinoda je napisao/la:
koja ti je konekcija ?
epn 10G
ako je kabloska do konekcije ti je znam lika koji ima isti problem ( moze download al uploada nema nikako )

jednom situacija bila ja njmu saljem i on vidi poruke na stemu al kad mi on posalje meni ne dolazi , tek poslje dosle poruke 12223423 od jenom

kablovski net nicem ne valja predji na adsl
Transfer limit - upload : Neograničeno
--
Meni je EPN 10gb
neam problema sa Uploadom , nazovi support i reci im da ti ne radi Upload ... :S
uPALI CIT
BlackSheepXD je napisao/la:
ako je kabloska do konekcije ti je :d znam lika koji ima isti problem ( moze download al uploada nema nikako )

jednom situacija bila ja njmu saljem i on vidi poruke na stemu al kad mi on posalje meni ne dolazi , tek poslje dosle poruke 12223423 od jenom

kablovski net nicem ne valja predji na adsl
sha ima newalja...za mene predobar 150km DL...nikad ne puca konekcija , ae evo sad zovem support kazu da nije do njih...vjerovatno mi je do kompa....kad upalim komp. pokaze se onaj security centar i skenira mi komp. i prikaze 72 virsu bog te...i ja klik remove threats i kad kaze moram platit 40 eura...reko MRS...
coDe je napisao/la:
uPALI CIT
xD hhaha :D
SeXyZ je napisao/la:
sha ima newalja...za mene predobar 150km DL...nikad ne puca konekcija , ae evo sad zovem support kazu da nije do njih...vjerovatno mi je do kompa....kad upalim komp. pokaze se onaj security centar i skenira mi komp. i prikaze 72 virsu bog te...i ja klik remove threats i kad kaze moram platit 40 eura...reko MRS...
skini kaspersky full 2009 ako oces dacu ti link

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.