Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 15 bodova

N73 format

125 pregleda · 13 odgovora · otvorena 12.10.2008. u 13:36

Imam NOKIU N73ME.
Skinem neki klip sa neta i hocu da prebacim na mobitel,prebacim,ali nemogu otvoriti...
U koji format trebam prebaciti clip da bi ga mogao otvoriti na telefonu i koji program mi za to treba ?
Probaj 3gp il mp4. Imam i ja n73, al bas nesto ne skidam cesto video, tako da neznam. A converter imas u Nokia Suite-u.
Moraju biti u mp4 formatu...Ako oces converter pm.
ma imas nokia suite i samo kad stavljas klip na mob =)
uzmi najmanji kvalitet imao sam n73 i to je i mene crnjacilo i pokusam beze jednom na low q. kad radi =)
Skini prgoram FLV Player za n73 i gledaj nesmijem link stavit pa ako nadjem opet poslacu ti na PM

Poz !

EDIT : eto ti link na GB pa ako jos nekome treba da skine ... ovako nemoras konvertovati nista samo stavis na telefon i gledas ...

Poz !
Standardni formati na mobitelima su 3GP i MP4 .
Potrebno ti je da prebacis taj tvoj klip u jedan od ova dva formata .
Evo ti program za convertovanje !
http://www.abcmedia.tv/a3gpset.exe
----------------------------------------------------------------------------------

ak to ne upali cini mi se da ima RealPlayer za mob pa pokusaj,izvrstan program
.3gp je format svih filmova kod mene na n73, tako da konvertuj u 3gp i prebaci na mob. Dali su ti linkove

(btw, ne znam moze li mp4 )
skini avs veoma jednostavan convertor i convertuj u 3gp .... i to je to
ma imas divX, flv i dosta jos playera ya nokiu tako da mozes u koji oces format
xiaoyu je napisao/la:
ak to ne upali cini mi se da ima RealPlayer za mob pa pokusaj,izvrstan program
Pasha moj na N73 ima RealPlayer dodje ti uz software... al on necita ove datoteke zato momak i trazi pomoc dao sam mu odgovor i link na GB samo on nije ni probo koliko vidim..

Bodove zadrzi sebi neinteresuju me al znam da sam pomogo ...

Poz !
borat je napisao/la:
Pasha moj na N73 ima RealPlayer dodje ti uz software... al on necita ove datoteke zato momak i trazi pomoc dao sam mu odgovor i link na GB samo on nije ni probo koliko vidim..

Bodove zadrzi sebi neinteresuju me al znam da sam pomogo ...

Poz !
Vidi borate,meni nije do bodova,nego vise mi je pomogo 100ka jer sam sa tim njegovim uradio i moze sada...tako da se ne bunis ,a ako ti je toliko stalo do ovih 15bodEva reci da ti ih dam

edit:

ovaj ace mi je pomogao,evo momku bodovi...
100ka - tvoj mi je nacin malo tezi...ali ipak vhvala i tebi i ostalima
xxkaka je napisao/la:
Vidi borate,meni nije do bodova,nego vise mi je pomogo 100ka jer sam sa tim njegovim uradio i moze sada...tako da se ne bunis ,a ako ti je toliko stalo do ovih 15bodEva reci da ti ih dam

edit:

ovaj ace mi je pomogao,evo momku bodovi...
100ka - tvoj mi je nacin malo tezi...ali ipak vhvala i tebi i ostalima
Ma neinteresuju mene bodovi nek si ti rijesio problem nek radi to je glavno pisam bodove

Ja koristim ovaj FLV Player nemoram nista konvert negubim vrijeme zato ti govorim

I da se razumijemo NE BUNIM SE ! to me neinteresuje ni sekunde

Aj poz !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.