Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Anketa U kanti

Nema mjesta

325 pregleda · 20 odgovora · otvorena 12.10.2008. u 00:17

posto nema vise mjesta eo vako cemo
1.Public sa pluginima
2.Gun game
3.Superhero
4.Clan mod
5.warcraft mod
6.CSDM mod
7.mug mod
8.chicken mod
(ako ima koji jos slobodno recite!)
sta ti mislis?bilo bi najbolje da prestanes postavljat tako glupe teme
http://www.gamers.ba/forum/14/50315/sta-mislite/
Public ...
a da ohanes malo s temama ,jucer si se registrovo na g.ba,a vec si napisao 7 tema.Smiri malo care

Public normala
Obicni public sa pluginima
Roon je napisao/la:
a da ohanes malo s temama ,jucer si se registrovo na g.ba,a vec si napisao 7 tema.Smiri malo care

Public normala
juce.....
brate ovu su teme ajmo rec prolazne ako ti jje prva... ali ovo ti je 7-ma... pa smiri se malo mozes ban dobit:S sto ti to treba

btw... public po meni

i ae malo se smiri oke :)
90% ljudi nije igralo nijedan CS-mod. Normalno da je najvise glasova za obicni server :)
lock & delete
Ajd kad si vec napisao ovu temu, rado cu na nju i odgovoriti.
Sad neznam tacno kako se zove taj mod, (neznam jel gg) al uglavnom mape pocinju sa gg primjer gg_westwood.
Fazon je u tome, sto kreces sa glockom, i skupljas killove koje su ti potrebne za sledeci lvl...pa dobijes usp...i sve tako redom, dok nedodjes do noza...pa na kraju moras i jednog lika zaklat da bi bio pobjednik.

Ovo je pravo funny, bilo je prije cuo sam na LOL serverima al ukinuli, razlog nepoznat.
Igram ovo na stranim serverima preko steama, al prevelik mi ping, zato bih to rado vidio na nasim serverima. Pravo je interesting i Funn...
1
Obicni public sa pluginima.

zZ
Public ftw
areiZor je napisao/la:
Ajd kad si vec napisao ovu temu, rado cu na nju i odgovoriti.
Sad neznam tacno kako se zove taj mod, (neznam jel gg) al uglavnom mape pocinju sa gg primjer gg_westwood.
Fazon je u tome, sto kreces sa glockom, i skupljas killove koje su ti potrebne za sledeci lvl...pa dobijes usp...i sve tako redom, dok nedodjes do noza...pa na kraju moras i jednog lika zaklat da bi bio pobjednik.

Ovo je pravo funny, bilo je prije cuo sam na LOL serverima al ukinuli, razlog nepoznat.
Igram ovo na stranim serverima preko steama, al prevelik mi ping, zato bih to rado vidio na nasim serverima. Pravo je interesting i Funn...
KGB Gun Game server:

217.26.212.10:27016

O Gun Game modu:

Osnovna odlika ovog moda je sledece: kreces sa Glock-om i nozem. Ne mozes kupovati oruzja. Uradis dva ubistva i napredujes nivo i dobijas USP. Uradis dva ubistva sa USP i dobijas sledece oruzje na spisku. Tako se nastavlja kroz pistolje, pumparice, prdavce, automatske puske, snipere itd dok se ne dodje samo do HE granate (zadnji nivo).

Ko uspe da uradi 2 ubistva sa HE granatom dok je na zadnjem nivou, pobednik je mape i tada ide sledeca mapa.

Princip igre je kao na deathmatch, znaci kad vas ubiju, odmah se respawnujete i idete dalje. Ako nekoga ubijete nozem, oduzimate mu nivo, isto tako ako neko ubije vas nozem.

Postoje i neke komande koje se kucaju na Say:
Say: !rules
Say: !score
Say: !weapons
Say: !level
...
Znacenja komadi mozete procitati na samom serveru u toku GunGame mod-a

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.