Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana U kanti

LOL - BAN

181 pregled · 11 odgovora · otvorena 11.10.2008. u 21:28

- Nakon B]duzeg[/B] vremena pozelio sam da igram CS-a
, na brzinu skinem i install . i krenem da udjem na LOL pise mi da sam banovan ..

btw. dinamic mi je ip , RR modem i router , opet isto pise..

ako ima neki admin sa LOL-a nek proba unban
89.146.129.6
89.146.128.1
tako je svima.. i meni to pishe.. ja kolko sam cuo,kad dignu lol bice kao i na teri kad te banuju neces vise moc uc..
Medix0n je napisao/la:
tako je svima.. i meni to pishe.. ja kolko sam cuo,kad dignu lol bice kao i na teri kad te banuju neces vise moc uc..
hahaah lol ... Jbt to onda cuj ban te i nemozes wishe da ulazis na server ..
nA lolu retardirani admini fkt ja juce 3killa zaredom napravio i debil neki koji koristi tipov admin ban me :(
ma nije ba.. imam 2 compa na obadva isto.. a na ovom 2 nikad na lol nisam uso.. samo nekad kad udem na epn sa njega malo smeknem xD..salim se xaxa
oj,hljeb te je*o jesu pic*e oni hs,stalno nam konecija puca,i sl. mame im se naje*em
hyperssoN je napisao/la:
pa ja..
na koliko te banuje nemozes na toliko uci.. dok ti neko ne skine.. ili dok oni ne rr server ;)

@ booster smjesan si ,,
meni HS sto put banovan .. sad mogu uci..
suti kad neznas..

@ medixon ..
HS mozda tebi pucca;)
zavisi jel ti kablovi idu dole ispod betona il zemljom.. ako je stubovima onda puca konstantno ;)
mozel meni neko odg sto ja nemogu dodat ni jedan server ni da udjem preko konzole ono conect ............nista nemogu .......samo preko lana i kad ja kreiram :S

edit: pa nisam rtd da patch ne instaliram
hyperssoN je napisao/la:
to je prejako samo za takav nacin trebas imat kvalitetne admine a ne neke idiote koji ce se zajebavat i banovat bez provjere ...
SheytaNell je napisao/la:
mozel meni neko odg sto ja nemogu dodat ni jedan server ni da udjem preko konzole ono conect ............nista nemogu .......samo preko lana i kad ja kreiram :s

edit: pa nisam rtd da patch ne instaliram
nisi patch cs ?
Sada imas i na gamersu sedmodnevni ban. Procitaj pravila.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.