http://img220.imageshack.us/img220/8202/80512208oa3.jpg
Diskusija
Moze pomoc
170 pregleda · 6 odgovora · otvorena 10.10.2008. u 17:21
Ako ko moze da pomogne, ovaj me problem prati nakon 2 uzaludna formatiranja racunara, inace comp, je nov al kad radim retry ili kad se mjenja mapa izbaci mi ovaj error tj. izbaci me iz cs-a!!!
Znaci sve sam pokusao, reinstal cs-a, instal sam patch v21, reinstal sam graficku( po ko zna koji put), kao i cs, cak i system obarao(formatirao), pomoci nisam nasao inace grafa je ATi Radeon 3450
).
U glavnom trazim pomoc od strucnjaka, tj. ko se razumije, a ne da mi pise postove problema cega sam ja nabrojao. Unaprijed hvala!!!
Znaci sve sam pokusao, reinstal cs-a, instal sam patch v21, reinstal sam graficku( po ko zna koji put), kao i cs, cak i system obarao(formatirao), pomoci nisam nasao inace grafa je ATi Radeon 3450
).U glavnom trazim pomoc od strucnjaka, tj. ko se razumije, a ne da mi pise postove problema cega sam ja nabrojao. Unaprijed hvala!!!
_Chester_ je napisao/la:
Ako ko moze da pomogne, ovaj me problem prati nakon 2 uzaludna formatiranja racunara, inace comp, je nov al kad radim retry ili kad se mjenja mapa izbaci mi ovaj error tj. izbaci me iz cs-a!!!
).
U glavnom trazim pomoc od strucnjaka, tj. ko se razumije, a ne da mi pise postove problema cega sam ja nabrojao. Unaprijed hvala!!!
).U glavnom trazim pomoc od strucnjaka, tj. ko se razumije, a ne da mi pise postove problema cega sam ja nabrojao. Unaprijed hvala!!!
1. go in my computer2
2. right click properties
3. click advanced
4. click performance settings
5. click on change below
6. click customize
7. now in intialize put 2000
8. and now in maximum go put 2500 or 2020
spY je napisao/la:
Ovo sam procitao na jednom forumu.. Piše da nece svakome pomoci.. Al' nekome jeste..
1. go in my computer2
3. click advanced
5. click on change below
6. click customize
1. go in my computer2
3. click advanced
5. click on change below
6. click customize
probao sam sad i nista opet isto...
(
(
spY je napisao/la:
Ovo sam procitao na jednom forumu.. Piše da nece svakome pomoci.. Al' nekome jeste..
1. go in my computer2
3. click advanced
5. click on change below
6. click customize
1. go in my computer2
3. click advanced
5. click on change below
6. click customize

I ja sam imao isti problem, uradio ovako i pomoglo.

GL
to je virtual memory , neznam al nece kod mene
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.