Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Sta mi je sa konekcijom ??

181 pregled · 15 odgovora · otvorena 09.10.2008. u 21:43

evo vec mozda mjesec dana mi se isto sranje desava........
problem je u tome sto pocne da downloduduje i ono popne se na 150 pa na 100 na 70 ona na nulu pa onda opet tako i sve do 50 % onda poludi 5 mb po sekundi i skine to........
zelim ba da mi se vrati ono staro......po 200 Kg/sec....
evo slika

Nazovi providera a ne morit nas
.po 200 Kg/sec.... --- skidas paradajz ??? kroompir ???

@ topic nazovi ISP... ako ti je HS cable ... svima je pojebana konekcija jer popravljaju nes od bajrama ...
WAHhahaha 200 kg :D

jel ti globalnet mozda net?
Krompir, paradajz heheh :D !!!! Ako ti je globalnet ...onda je do njih jer nesto kao prave...pa ce biti smetnji u saobracaju !!!!
engage je napisao/la:
Krompir, paradajz heheh :d !!!! Ako ti je globalnet ...onda je do njih jer nesto kao prave...pa ce biti smetnji u saobracaju !!!!
Upravo cijeli dan mi net sere, jedva google otvori.

Moguci prekidi u saobracaju

Radi nadogradnje odredjenih djelova mreze, u kasnim satima bit ce moguci prekidi u saobracaju.

KAO KAO !! :D
Meni kad igram CS lagga nenormalno.......

PoMPeY je napisao/la:
Meni kad igram CS lagga nenormalno.......

To je do globalnet-a !!!! Ja nikako nisam zadovoljan sa njihovim uslugama,jos mi je i danas racun dosao :D !!! Prebacujem se na ADSL podhitno.....
engage je napisao/la:
To je do globalnet-a !!!! Ja nikako nisam zadovoljan sa njihovim uslugama,jos mi je i danas racun dosao :d !!! Prebacujem se na ADSL podhitno.....
ma nije globalov..........kalblovski je mamu mu malo......
FireFix je napisao/la:
Ja sad skino igru od 370 MB ko iz pi**e i nijednom mi nije stalo ^^ Do tebe je
FireFix je napisao/la:
hmm to ti je jedan te isti qrac sto bi rekao nas narod :D (globalnet = kablovski net)
GlobalNET i ja koristim , nide veze net spor ...

Kad je ljeto konekcija prejaka ping 30 , 40 sve tako , a kad je zima pocnu nes da izmisljaju oni tamo a ping 90 , 100 , 120 itd ..
Ma i ADSL se sad skršio meni kad igram kanter sa laga 15 odjednom skoči na 180 pa se vrati za 5 sekundi na 30 pa za 3 minute opet tako ...neznam šta se dešava?
engage je napisao/la:
hmm to ti je jedan te isti qrac sto bi rekao nas narod :d (globalnet = kablovski net)
ma veze ti nemas, po 100 put govorim ovdje na gamers-u da je manje vise do globalnet-a.... za ovo sto se vama/meni desava su krivi ljudi iz BHCN i tacka.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.