Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

RapidShare Premium

272 pregleda · 15 odgovora · otvorena 05.10.2008. u 23:24

Eh ovako. Brzina kad downloadam preko free rapidsharea mi je oko 200 kb/s, a kad downloadam preko premiuma mi je oko 240 kb/s po meni je to malo za premium mislim da bi trebalo da bude oko 500 :S zna li neko zbog cega mi je tako mala brzina :S

btw. konekcija mi je adsl 9g
nemoguce da ti kao free skida 200 kb/s jer je ogranicen na 50 -.- a sa premiumom vuce koliko ti moze konekcija . chuss
ADSL 9G = 400 kb/s (oko 400)

Nemoze vise..
BlackSheepXD je napisao/la:
nemoguce da ti kao free skida 200 kb/s jer je ogranicen na 50 -.- a sa premiumom vuce koliko ti moze konekcija . chuss :d
Cuj debila...kad kazem da mi je 200 na free onda je 200 nemoj da slikam...a na premium nece preko 250 da se na glavu nasadim :S
kljako je napisao/la:
Cuj debila...kad kazem da mi je 200 na free onda je 200 nemoj da slikam...a na premium nece preko 250 da se na glavu nasadim :S
Sigurno ti nešto još vuce konekciju

Pokusaj rr modem.. =)
de mi premium acc. da ja vidim, hh

zeza...ne znam, meni ide puno brze preko premiuma......fkt ne znam :(

i ja cekam sutra da mi aBd stave 9G, cekam evo 7 dana dabogda se zapalio bihnet :D
ahaaam, skidat ces ti 500 kb/s, znas da ces skidat.. i ja sam d**o brzinom svjetlosti pa bi sta bi....
nemoguce da ti kao free skida 200 kb/s jer je ogranicen na 50 -.- a sa premiumom vuce koliko ti moze konekcija . chuss :d
Citaj decko, ukinuli su to ogranicenje od 50, sad brzina jaaako varira pri free downloadu, al uglavnom je uvijek preko 50.
mcill je napisao/la:
Citaj decko, ukinuli su to ogranicenje od 50, sad brzina jaaako varira pri free downloadu, al uglavnom je uvijek preko 50.
ne koristim free sine...
ne koristim free sine...
Sine? Ahh, papak... ako ne koristis, zasto pricas o tome, ako nisi upucen?
zavisi , mozda ti nesto kupi konekcije, a i zavisi da li je server sa koga skidas preopterecen...
mcill je napisao/la:
Sine? Ahh, papak... ako ne koristis, zasto pricas o tome, ako nisi upucen?
koristio sam...jesi debil bokte , i dok sam koristio 50 kb/s bilo
koristio sam...jesi debil bokte , i dok sam koristio 50 kb/s bilo
Pa moroncino ocigledno nisi koristio u dogledno vrijeme pa ne znas, a ako ne znas nemoj pametovati... svasta svakakvih bica ima ovdje...
kod mene kad skida 40 kb/ps meni srce ko gurabija

evo 3 dana se je**m skidam sims2 iz djelova nemam premijuma ako ima ljudi obre volje da mi posude premium na 1 dan ne vishe. da ses ne je**m po cijele dane
istina je da na free skida 200 kb / s kod mene skida 400 -500 a sa drugih mi skida oko 2000 kb /s 4000 kb / s
? :D nidje veze .... meni vuce preko free 200+ :/

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.