Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Anketa U kanti

Evo jedno pitanje koje zasluzuje odgovor...

397 pregleda · 19 odgovora · otvorena 05.10.2008. u 20:52

Neki kazu da njeznijem spolu nije mjesto ispred monitora kad su igrice u pitanju a ja zelim cuti vasa misljenja i komentare, nemojte se ustrucavati slobodno iznesite svoja misljenja da li je djevojka koja igra (npr) DOOM 3 manje (ili više) zenstvenija od one koja i nije baš zagrijana za gaming...

Detaljnije:
http://s7.ba.bitefight.org/c.php?uid=21977
pa sta ako neka cura igra cs-a tih igri .. igre su valjda da se zabavi neko .. a ne kasnije da postane ovisan/na o tome nedaj boze XD

ja sam za da ^^

-----------------------

Ugrizao vas je Sema2oo8 i izgubili ste 4.98 litara krvi.
:$
Necemo nikakve diskriminacije ljepseg pola...slobodno igrajte (K)

Kad volim curu briga me jel zna igrat csa...izvana i iznutra se gleda

Odgovor:

Da
4myR je napisao/la:
pa sta ako neka cura igra cs-a tih igri .. igre su valjda da se zabavi neko .. a ne kasnije da postane ovisan/na o tome nedaj boze XD

ja sam za da ^^

-----------------------

Ugrizao vas je Sema2oo8 i izgubili ste 4.98 litara krvi.
:$
Ja licno mislim da je gaming malo vise za muskarce jer sve vise igara sadrzi nasilja kao i neprimjerenog sadrzaja evo kao primjer, zamislite djevojcicu od 12 godina da igra GTA 4?!?!?!
Ima dosta djevojaka koje igraju cs ovdje kod nas u BH .Meni najdraze: Rya,Yasmina...
zasluzujes ban radi ovog bitefight linka.

sto se tice toga da djevojke igraju igrica, neka, samo jos jedna tema u razgovoru sa njima...
Nightwish_ je napisao/la:
Ja licno mislim da je gaming malo vise za muskarce jer sve vise igara sadrzi nasilja kao i neprimjerenog sadrzaja evo kao primjer, zamislite djevojcicu od 12 godina da igra GTA 4?!?!?!
Po nekoj logici, ti imas 12 godina

Sta fali da igraju.
pa zavisi .. ako je na gta +12 onda moze :$
- fina ideja .. kako da se nakupis novcica :)

- no ovo "detaljnije" mogao si zamaskirati link ;)

- al' et da odg na "ideju" .. kratko jasno .. poznajem zenke koje imaju veci skill od 40% "gamera" sa naseg dragog g.ba ^^
naiL je napisao/la:
zasluzujes ban radi ovog bitefight linka.

sto se tice toga da djevojke igraju igrica, neka, samo jos jedna tema u razgovoru sa njima...
A koji si ti sudija da mi kazes da ja ban zasluzujem?
imam respekt prema svakoj djevojci koja igra cs ili neku drgu igru...ja znam cak 3 koje igraju....tako da mi to nije nista strano

nisam ni iso na obaj bitefight link...ali sada kada sam vidio sumnjam da si uopce zensko ...vjerujem da je ovo glupa tema da bi ti sebi nabijo ili nabijala neke bodowe na ovoj jos glupljoj igri bitefight
Baš kako sam i kontala ovdje i nema nijedne gamerke ccc
ima gejmerki : )

milana (bitj) prva pa ima Yasmina ima gejmerki koliko hoš' a moguće je da su gejmerke ženstvenije =)

bar jesu gejmerima =)) (mislim REAL gejmerima)..

btw ovaj debil reklamira bitefight,pogledajte ranije postove =) na svaku temu odgovara sa bitefightom? treba mu sanzat' ime i ubit tranvestitski duh u njemu
Ne,zacudim se kada zensko igra neke igre... Ali eto ima i takvih,nego,prihvatite se krpe i metle i cisti,nemoj mi igrica!!
Sta ima tu zenstveno kad vidis djevojku kako sjedi za racunarom i igra ?
L O L
Ja ne poznajem još nijednu gamerku, možda zato što su rijetke ili šta vec one su kao neka ugrožena vrsta, ja mislim da ih vecina ljudi gleda kao OMG WHAT A FREAK sto kod nas na balkanu obicaj da ismijajavamo sve i ne tolerisemo nista...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.