Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

pitanje

206 pregleda · 8 odgovora · otvorena 04.10.2008. u 23:55

e ovako kreno sam igrat call na bihnetovim serverima pc imam s ovom cfg : coredual procesor 3600+ graficka 512 mb a cita je kao 1024 to mi malo nije jasno al et rama imam 2gb konekcija je sad 1gb adsl jer se nije koristilo sad ce opet ic na 3gb eh sad zanima me trebam li ista iskljuciti u igrici na opcijama koje rejtove trebam postaviti da mi radi extra jer ping nekad ide i na 300 i preko hvala
pa konfiguracija je super a i svaka ADSL konekcija valja, mora da je do tvog confinga, bar tako mislim ...
To sto ti prepoznaju 1gb na grafickoj jer iz razloga sto ti graficka ukoliko joj je potrebno koristi share memory sa rama...a cl_cmdrate na 101 i updrate na 101...rate 7000 i to je to...
znaci sve kucam u konzoli isto kao u cs ? moze bit i da mi je do toga provjerit cu hvala u svakom slucaju
ajde ba ko se razumi u call nemogu ce da mi stopa i da je losh pc za igru al trza kad igram sta trebam ugasit sta kucat u konzolu sam da bolje radi nemogu igrat stopa mi :S
boTa je napisao/la:
ajde ba ko se razumi u call nemogu ce da mi stopa i da je losh pc za igru al trza kad igram sta trebam ugasit sta kucat u konzolu sam da bolje radi nemogu igrat stopa mi :s
kucaj u konzolu /quit
nadjeno rijesenje naso sam naki cfg i sad radi ko loodoooooo locked ! :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.