Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

msn password hack pomagajte!!!

102 pregleda · 9 odgovora · otvorena 02.10.2008. u 02:41

Ljudi pomagajte neko mi je hakovo msn sifru a nece da se oda ako iko zna kako da je promijenim uz pomoc nekog programa jer se nesjecam sigurnosnog pitanja!!!Nemam bodova ali bih rado dao onome ko mi pomogne!!!
Onda predpostavljam da neznas ni 'preko cijeg' si se emaila regao?

To bi bilo Alternativ E-mail!
nekontam ja tebe samo znam da nemogu uci na msn jer mi je neko iz razreda promijenio sifru(pretpostavljam) ali nece da mi kaze a treba mi hotmail hitno covjece!!!I to se bas veceras desilo prije nekoliko sati!!!
e da jos sam i trazio po youtubeu da je promijenim ali nisam nasao pravi nacin jer su svi klipovi bezze uradjeni!!!!
freestyleee je napisao/la:
nekontam ja tebe samo znam da nemogu uci na msn jer mi je neko iz razreda promijenio sifru(pretpostavljam) ali nece da mi kaze a treba mi hotmail hitno covjece!!!I to se bas veceras desilo prije nekoliko sati!!!
Kad si pravio email!

Tj. kad si upisivao podatke! Na jednom mjestu ti je pisalo Alternativ Email! Ako se sjecas ciju si tu email adresu upisao mozes vratit password

A ako se ne sjecas... Fino letvu u ruke i udaraj po bubrezima ^^

Joke :$
freestyleee je napisao/la:
a znas ti za opciju "Forgot Password"
:S
KenanK je napisao/la:
:s
ja sam to htio napisati ...
+ kad si upisivao za pw imao si pitanje npr . Ime tvoga oca :D i tako to kako se ja sjecam :D

nego .. to ti mislis nekome hackovati msn pa trazis kakve programe a ? :D
nigdje veze.. nisam jednom zaboravio pw..samo forgot pw i dobijem mail.. i schluss :D

cu
Hoces da promjenis sifru jeli e ovako

1. Kada ulazis na MSN pise dole forget my pass
2. Kliknes na to i otvori ti SITE
3. Popunis sta ti da da popunis za izgubljen pass

I to je to
KenanK je napisao/la:
:s
pa vidish da je napisao da se ne sjeca sigurnosnog pitanja.
Citaj malo!!
Bez sigurnosnog pitanja mozes mahati usima. Tako da je tema za kante.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.