Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

mig 33 @Samsung g600

63 pregleda · 6 odgovora · otvorena 01.10.2008. u 20:17

e z raja , znaci kupio sam polovan g600 i na njemu je dosao internet i kako ja sad da namjestim mig 33 ? :S

Admini nemojte brisati temu pls :$
na mobitelu odes na stranicu:

wap.mig33.com

Onda uradis ovo (c/p sa mog bloga)

5. Instalirajte mig33, i prilikom prvog pokretanja napravite account. Posto je na mobitelu nemam mogucnost da uradim Print Screen, ali ako nesto nije jasno slobodno meni javite. I samo da napomenem, u polje gdje trebate ukucati svoj mobilni broj, ukucajte u ovom primjeru: 3876(2 ili 1)(pa vas broj) primjer: 38762567201

6. Doci ce vam poruka sa aktivacijonim kodom. Vi ponovo pokrenite mig33 i kliknite "Log in" pa ukucajte username i password. Kada bude trazio aktivacijoni kod, vi ukucajte onaj koji vam je dosao u poruci.

7. I sada slobodno dodjite na msn.

wap.mig33.com

Onda uradis ovo (c/p sa mog bloga)

5. Instalirajte mig33, i prilikom prvog pokretanja napravite account. Posto je na mobitelu nemam mogucnost da uradim Print Screen, ali ako nesto nije jasno slobodno meni javite. I samo da napomenem, u polje gdje trebate ukucati svoj mobilni broj, ukucajte u ovom primjeru: 3876(2 ili 1)(pa vas broj) primjer: 38762567201

6. Doci ce vam poruka sa aktivacijonim kodom. Vi ponovo pokrenite mig33 i kliknite "Log in" pa ukucajte username i password. Kada bude trazio aktivacijoni kod, vi ukucajte onaj koji vam je dosao u poruci.

7. I sada slobodno dodjite na msn.

i odakle da ga skinem , nasao sam na onoj temi za n73 dao si link za dl ali u jad. fileu , nemoze na samsung :S
logitechf16 je napisao/la:
kako da ga instaliram ?

i odakle da ga skinem , nasao sam na onoj temi za n73 dao si link za dl ali u jad. fileu , nemoze na samsung :S
Na mobitelu otidji na stranicu:

wap.mig33.com

i tu skini mig33.

Eh, ne znam na samsungu, al kad skines valjda ti ode u neki folder. Samo odes "do" fajla i kliknes ga.

Onda radis ova uputstva
4rm4n1 je napisao/la:
Na mobitelu otidji na stranicu:

wap.mig33.com

i tu skini mig33.

Eh, ne znam na samsungu, al kad skines valjda ti ode u neki folder. Samo odes "do" fajla i kliknes ga.

Onda radis ova uputstva :)
[color=red]Nemerem[/color][color=blue]skontati[/color] :(
ev vako ces skontat...
otvoris internet pretrazivac na mobitelu...
odes na wap.mig33.com
skines mig33.. pocet ce skidat a poslije skidanja automatski krece instalacija te se instalira u Java Games
mada mig33 ne radi na 80% samsunga, tako da ti ja preporucujem da skines eBuddy ili EQO Mobile (sa wap.getjar.com )... 2 odlicna instant messengera za mob

Samsung ima java zastitu i ne mozes jad ili jar fajl kopirat sa compa na mob pa onda install.. mislim, moze ono al je poduga procedura.. radi se preko neka 3 programa....
Radi se preko Samsung PC studio, Softick ppp, i dvije sifre.
Sutra cu objasnit, odo sad spavat.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.