Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Bajram

68 pregleda · 5 odgovora · otvorena 30.09.2008. u 21:47

E vako raja bajram proze bajram doze i tako zelim svima da cestitam bajram svim korisnicima gamersa bajram serif mubarek olsun...
A sta ce ti matere ti nova tema kad su vec ja mislim dvije ovakve bile?

Konju spamerski.

Sorry admini, znam da je i ovo moje spam al su me vise iznervirali sa ovim. Zar jedna tema nije dovoljna da svi tu postamo cestitke i to je to. A ne otvarat 10 novih tema.
_St3altH_ je napisao/la:
A sta ce ti matere ti nova tema kad su vec ja mislim dvije ovakve bile?

Konju spamerski.

Sorry admini, znam da je i ovo moje spam al su me vise iznervirali sa ovim. Zar jedna tema nije dovoljna da svi tu postamo cestitke i to je to. A ne otvarat 10 novih tema.
jesi zavrsio ?

sto je spamer ?

ccc zbog ovakvih gamers probada sto se ulizuju adminima :S

@tema

Puno zdravlja nfake i svega tvojoj porodici i na sire

I tako sa svim gamerima gamericama skakavcima spamerima svimaa :)
Bajram Serif Mubarek Olsun i tebi brate !
PiraTinstw je napisao/la:
jesi zavrsio ?

sto je spamer ?

ccc zbog ovakvih gamers probada sto se ulizuju adminima :s

@tema

Puno zdravlja nfake i svega tvojoj porodici i na sire

I tako sa svim gamerima gamericama skakavcima spamerima svimaa :)
A ja jesi glup u *icku materinu. Pa kolko to tema ovakvih treba majmune jedan. Vidis da je zavrsila u kanti. Da je valjala ista ostala bi gdje je i bila.

Najbolje bi bilo da svi na gamers.ba otvorimo po jednu ovakvu temu. Da vidimo kako bi to izgledalo.

A za admine me boli qrac. Nego me onako nervira, da je ovom debilu spamerskom bilo do cestitanja uradio bi to u temi koja je prva otvorena za ovo a ne otvarat ponovo temu. I to nije spam jeli?

A kome se ti ulizujes ovim postom? Il branis havera *ebo te on.

EDIT: Da ne spamam vise bezveze, glup si momak. Tim postom si pokazao koliko si glup.
_St3altH_ je napisao/la:
A ja jesi glup u *icku materinu. Pa kolko to tema ovakvih treba majmune jedan. Vidis da je zavrsila u kanti. Da je valjala ista ostala bi gdje je i bila.

Najbolje bi bilo da svi na gamers.ba otvorimo po jednu ovakvu temu. Da vidimo kako bi to izgledalo.

A za admine me boli qrac. Nego me onako nervira, da je ovom debilu spamerskom bilo do cestitanja uradio bi to u temi koja je prva otvorena za ovo a ne otvarat ponovo temu. I to nije spam jeli?

A kome se ti ulizujes ovim postom? Il branis havera *ebo te on.

EDIT: Da ne spamam vise bezveze, glup si momak. Tim postom si pokazao koliko si glup.
kolko god treba treba

ko si ti da odlucujes ko je spamer kome ce bit obrisana tema ? !

nisam ga nikad vidio al imam pravo da ga branim kontas idole ?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.