Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Lucio's script 4.0

1.032 pregleda · 18 odgovora · otvorena 13.04.2005. u 00:12

Evo izasla je nova Lucio'va scripta 4.0 za mIRC.
Ova scripta uljepsaje i mjenja izgled mirc'a.Download mozete obaviti na ovaj site :

http://www.luciopage.tk

P.S. fenomenalno je..

blah
ipak mislim da su sve te skripte bezvezee..
najbolji je obicni mirc.
www.mirc.com
indzoj .
jedna od nasih boljih skripti .et samaster
www.sarajlije.com
ili ona redberet.
No Name SCRIPT je ubjedljivo najjaca !

bLabLs je napisao/la:
No Name SCRIPT je ubjedljivo najjaca !

hmm svi gameri je koriste ... nemam vise sta reci neg da je ubjedljivo najjaca
mIRC=sranje!

"Haj, ja sam Selma, imam plavu kosu visoka 180, manekensko tjelo i velike plave oci...zivim u Haburgu."

And little did you know...prichash sa Shabazom iz donjih Klokotovicha koji je izbachen is srednje ribarske skole radi silovanja kuhinjskih vrata...

Sh!t
hehehe.OVAj jel zna neko mirc scriptu,na kojoj ima slike da stavljam.
Ono nije slika obicna pozadina,vec dok pricam sa nekim da mu crtez dam
znali neko ?
snake pa u razgovoru s nekim desni "click" DCC send i nadjes file koji saljes u tvom slucaju slika ako na to mislis..
mIRC default by Khaled je po svjetu nesto najbolje izmisljeno ,i dan danas mi nije jasno kako je ovo naumpalo Khaledu al eto ,covjek je zaradio para.

SaMaster to je najbolja BosanskoHercegovacka skripta no ikad napravljena ,sve ima ,mp3 player ,thema puno ,ma sve sve sve ,tnx to Sa_Master za ovo.

NNScript je najjaca gamerska skripta ,ima mp3 player ,slapove posebne ,bnc podrzava ,cpu inf... etc.
Nema je bolje !

LICNO JE KORISTIM !
noname script i extreme scripta su definitivno najjace scripte do sad napravljene

G.BooT je napisao/la:
mIRC=sranje!

"Haj, ja sam Selma, imam plavu kosu visoka 180, manekensko tjelo i velike plave oci...zivim u Haburgu."

And little did you know...prichash sa Shabazom iz donjih Klokotovicha koji je izbachen is srednje ribarske skole radi silovanja kuhinjskih vrata...

Sh!t

e pa shabaze... raznosish li pizze
j ebo linux , mirc je najpopularnije i najbolje , ni msn ga en moze zamjeniti !
Java je najaca ima Smajlijes
www.bolchat.org
misleci na ove scripte jake su skroz ali ipak PAKT scripta www.seho.wronger.com Matrix Script ~~ puna wirusa ^^

NinjiCa je napisao/la:
blah
ipak mislim da su sve te skripte bezvezee..
najbolji je obicni mirc.
www.mirc.com
indzoj .
jedna od nasih boljih skripti .et samaster
www.sarajlije.com
ili ona redberet.

e pa da mirc je najj , mada je sve to suplje i previse dovoljno je samo malo nepaznje i eto belaja virusa , pa chak i mogucnosti da ti neko lagano uradi format ....

A sto se tice scripti ja koristim obicni mirc ..., a ima skripta koju sam nekad davno koristio tj. Paracin Script

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.