Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

probllem

137 pregleda · 5 odgovora · otvorena 27.09.2008. u 00:24

eh ovako znaci par puta na dan mi se "zaledi"comp znaci sve stane i nemogu nista nemogu ga cak ugasit na cpj znaci moram ga istekat iz struje skroz i opet ispocetka .pokuso sam jednom ostavio sam ga 1 h da vidim ocel doci al nista znaci samo ga mogu istekati iz utikaca i nista vise i opet ga upalit .
POMAGAJTE RAZBICU GA !
da nedizem drugu temu i ja imam problem sa kompom oko igranja cs...
znaci odjednom mi pocne lagati i onda moram rr komp i kada ga rr za jedno 3 sata je upaljen a isto ko da je ugasen i moram ga opet rr , to mi se pocelo desavati otkad sam skinuo limewire pro , ako zna neko do cega je nek javi , hvala
1. s tim iskopcavanjem iz struje mozes samo jos vise zajebat stvar

2. moguce da je u pitanju temperatura, pa blokira.

3. ja sam imao taj slucaj i u pitanju je bio HD(Hard Disc).

-Sad sta je kod tebe problem, neznam. Posjeti servisera nema ti druge, hardwerski je problem i to ce ti serviser rijesit osim ako znas sam oko kompjutera, al ocito neznas...zato ne preostaje ti nista drugo nego kompjuter na popravak...
To ti je Hardver i u mene se tako dešavalo pa sam morao ištekavati iz struje ........
Meni sam kompjuter otvara neke programe i onda krci zvuk
vasi problemi su sa softwerom i kad vam zaledi komp, nemojte odma gasiti iz struje ili kad vam laga, nego odes u task manager i u procesima nadjes memory usage, vidis koji ti program stopa komp. koji ti najvise uzima memorije pa ti zato stopa comp pogotovo ako imas malo memorije a limeware ti ukljucen non-stop i on ti uzima CPU npr. oko 100% (na dnu task managera), klick na njega i end process i pokusas smiriti CPU usage i komp ce normala raditi.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.