Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Odjednom ovo ... vidi i pomozi pls

248 pregleda · 10 odgovora · otvorena 26.09.2008. u 19:44

maloprije samo sto sam otvorio racunar i usiso ga sklopio ssve fino , upalim ga kad odjednom ovo --->>> http://img20.imageshack.us/my.php?image=bezimenaem5.png
nemogu nista da radim otvorim neku mapu ovaj se prozor pojavi nemogu da igram na miru samo izbacuje sa ovim prozorom sta da radim plss help
radio sam sistem resstore ....
Ne napaja ti se grafička kartica kako treba , de provjeri jesi li je fino utak'o.Tako piše na ovom warrningu i nema dalje.

Post dobio aplauz od dvr

sto si otvaro komp

vidis da si sjebo nesto unutra i sad se mozes sankat.

vjerovatno si prekinuo nesto , nesto si ostetio, i sad ti graficka "nece" , zato sto neprima dovoljno struje za napoj, tako da... jedino sto ti preostaje jest da ga nosis u servis, ili da opet otvoris komp, i malo precackas, (izbaci pa ubaci graficku) etc

Post dobio šamar od dvr

uklopi fino graficku za maticnu plocu 
Nisi ukljucio molex kabal u graficku, OTvori i ustekaj fino, garant se istekalo.

Post dobio aplauz od dvr

Trebas ustekat dodatno napajanje na graficku jer ti ne prima dovoljno struje, vjerojatno kad si istekavao zaboravio ustekat nazad.
Ja ne kuzim ba, pa kako te stid nije da ovo ne znas prevesti? Sramota ba, jos i slika nacrtana...

Obicno podrzavam svakoga ko sam pokusa nesto, pa ako uspije super, ako ne pitace za pomoc, al ovo ne znati prevesti...

Radije ti sad zovni nekoga ko zna sta radi pa nek ti prikljuci napajanje na graficku da ne bi zezno sta.
n3xu5 je napisao/la:
idi nauci engleski omg :/
buraz... nije tvoje da mi to odgovaras tvoje je da mi odgovoris na problem al et :D
ja i engleski ko ... jbg
evo raja opet sam otvorio centralnu izvadio graficku pa ubacio i evo ga sad se nepojavljuje
ma skonto bi to ja sam da znam engleski al jbg neznam
i fala vam svima!!!
ustekaj dodatno napajanje u graficku (izgasi komp prvo)
i to je to....
Pa idi bolan uci engleski, trebace ti itekako... Eto vidis i sam da ti vec treba za ovakve gluposti...

Post dobio šamar od dvr

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.