Cuo sam da moze da se slusa radio bez slusalica na ovom mobitelu (da ima neka caka) eh da li je to sad tacno ?
Pitanje
Zaključana U kanti Riješeno
15 bodova
radio n73
96 pregleda · 15 odgovora · otvorena 23.09.2008. u 22:48
moze jedino kad ukljucis slusalice i pustis preko zvucnika il mozda postoji neki program za to nisam siguran
nemoze
ja mislim da nemoze,bez slusalica radio nemoze raditi,etc
imam taj mob..,nemoze bez slusalica 100%
Pm.
Rooneyy je napisao/la:
Pm.
imam i ja nokijun73 crna dobra nova
zabko je napisao/la:
Reci i nama
Moze ba,nebudite idoli
... ima moja sestra..
Al' moraju ti bit utaknute sluske.. i onda samo prebacis na zvucnike ima opcija..
GL
Loud Speaker se zove opcija ja mislim..
... ima moja sestra..Al' moraju ti bit utaknute sluske.. i onda samo prebacis na zvucnike ima opcija..
GLLoud Speaker se zove opcija ja mislim..
uNbeaTabLe je napisao/la:
Moze ba,nebudite idoli
... ima moja sestra..
Al' moraju ti bit utaknute sluske.. i onda samo prebacis na zvucnike ima opcija..
GL
... ima moja sestra..Al' moraju ti bit utaknute sluske.. i onda samo prebacis na zvucnike ima opcija..
Moze ba,nebudite idoli
... ima moja sestra..
GL
Nije ni on glup da nezna da moze na zvucnik prebacit. I sta kad prebacis, iscupaj sluske i nema radia.
Bez slusalica ili radio adaptera nemoze jer slusalice ili ti ga kabal od slusalica funkcionise ko antena a na adapteru ima intergrisana antenica mala tako da caka nema... eto skontaj, nemas na telefonu antene za radio vec samo za mrezu telefonsku...
Moze ba,nebudite idoli
... ima moja sestra..
GL
zabko je napisao/la:
8,7,6,5,4,3,2,1 TUP ...UDARI SE ODMAH !!
Procitaj fino....pa onda komentarsi :=)
nema sanse (spamm)
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.