Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 20 bodova

[G.Ba v5] Brisanje prijatelja?

545 pregleda · 13 odgovora · otvorena 20.09.2008. u 21:58

Znaci, ovo je samo za admine ili neke gejmere sa brain damageom 0%

Kako da "odjednom" izbrisem sve prijatelje?

Prije nego sto je napravljen "limit" za prijatelje ja sam dodavao sve pro clanove, radi lakseg pisanja privatnih poruka i sl.

Sada, hocu da dodam jednog prijatelja ali ne mogu, a moram da izbrisem nekog prijatelja. A ja ih imam preko 200

Dakle, ako admin moze da izbrise sve prijatelje bio bih zahvalan.

Evo 20 bodova za admina ili gejmera koji mi objasni kako da izbrisem SVE prijatelje odjednom a ne pojedinacno.

Nemojte spamat Allaha vam

Hvala!
samo admin (FataL) i ash mogu, nemozes ti.
KilluminAti je napisao/la:
Mozel koji god admin ili samo, all mighty, FataL?
to samo admin moze... ti ih jedino mozes pojedinacno brisat.sat
KilluminAti je napisao/la:
moze svaki admin...

samo ako zna raditi u php.u :D

ash i fatal rade tako da trenutno oni mogu samo a wera neznam XD

ebem ga tupava (K)
Kod mene se nemogu dodati, veli imas previse prijatelja.
Dosta je vishe!

To je Fatal namjerno uradio da bi njegov profil bio naposjeceniji, chak je zabranjeno i onom Lavu!!!

To je sve podrzano od strane sadasnjih admina Reva, Vilenjaka. Kasnije su i dvr i Sky uvidjeli da je otpor uzaludan pa su im se prikljuchili!!! Zato i jesu sada ADMINI!

Clanovi koji ih podupiru su Mirofa i Dennah. Samo njihove identitete smijem pomenuti. U istrazi stoji da je u ZAVJERU ukljuceno josh 12 lica, ukljuchujuchi i poznatog CHEMPU momka koji je uz pomoc Nickya obestetio BiH CS 1.6 repku za oko 256 000 KM, koje je sponzorisao jedan nash co'ek iz Amerike.

Nepoznato je zashto je Nicky izostavljen iz ove akcije :|

Jedini koji ovo mozhe raskrinkati je ash.

Da li se sjecate momka pod nazivom MAFIA!
Njega su izbacili iz igre jer im je postao prijetnja, pa su ga BANOVALI POD IZGOVOROM da je NACIONALISTA!

ZASHTO NEMOZEMO IMATI JOSH FRENDOVA

AJMO IH RUSHIT!!!

sky razocharo si me :*

Post dobio aplauz od SkY

Kramer je napisao/la:
Dosta je vishe!

To je Fatal namjerno uradio da bi njegov profil bio naposjeceniji, chak je zabranjeno i onom Lavu!!!

To je sve podrzano od strane sadasnjih admina Reva, Vilenjaka. Kasnije su i dvr i Sky uvidjeli da je otpor uzaludan pa su im se prikljuchili!!! Zato i jesu sada ADMINI!

Clanovi koji ih podupiru su Mirofa i Dennah. Samo njihove identitete smijem pomenuti. U istrazi stoji da je u ZAVJERU ukljuceno josh 12 lica, ukljuchujuchi i poznatog CHEMPU momka koji je uz pomoc Nickya obestetio BiH CS 1.6 repku za oko 256 000 KM, koje je sponzorisao jedan nash co'ek iz Amerike.

Da li se sjecate momka pod nazivom MAFIA???!
Njega su izbacili iz igre jer im je postao prijetnja, pa su ga BANOVALI POD IZGOVOROM da je NACIONALISTA!

ZASHTO NEMOZEMO IMATI JOSH FRENDOVA?????????

AJMO IH RUSHIT!!!

Ajmo hin rushit :D
Šta ce vam prijatelji! Imate kompjuter :|

Hocemo više prijatelja XD
Rješenje
Cloud je napisao/la:
Mozel koji god admin ili samo, all mighty, FataL?
ne moze ;)
skore je napisao/la:
Ajmo hin rushit
TAKO JEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!

p.s. jel znash mozhda kad je koncert Fazlije? I koliki je upad? :$ must go there :$ xD
ash je napisao/la:
ne moze
ash...ma' buddy

Mozes li mi izbrisat sve prijatelje...pls

Edit: ty
Kramer je napisao/la:
Dosta je vishe!

Da li se sjecate momka pod nazivom MAFIA???!

ZASHTO NEMOZEMO IMATI JOSH FRENDOVA?????????

AJMO IH RUSHIT!!!

taj lik mafia tacnije adamir kadirovic ja mislim da se tako zove...sitni kriminalac iz bosanske krupe....hh mene htio zajebat za 300km...al nije uspio...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.