Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Bluetooth USB Adapter

50 pregleda · 2 odgovora · otvorena 20.09.2008. u 21:15

Ovako kupio sam Blutetooth USB Adapter i installirao sam dobio sam naravno mali cd i usb i sve sam fino instalirao i dobio sam 2programa ... BlueSoleil i BlueSoleil VoIP Plugin i kada pokrenem BlueSoleil i stavim usb u komp i na mob upalim Bluetooth i nikako nece da me spoji komp i mob pa molim ako znate da mi kazate zasto nece ... i nece uopste da mi radi USB mislim on sve svijetli kad ga ukopcam radi on ali na tom plavom prozorcicu nece da se pojavi : OVO JE PROZORCIC:IMA U KAO CRVENU LOPTICU U SREDINI,kako da prikljucim usb na taj prozorcic i kako da me spoji na komp preko moba ...
Na prozorcicu kliknes na taj krug da uradi refresh ... pa onda da ga nadje ... Imao sam taj software i stalno sere ... mislim da nisam jedini ...
btw ... bolan nece uopste da mi nadje USB u tom prozorcicu nemogu nish u onom gore My Bloutooth nista nemogu nece da mi usb radi u prozorcicu

edit : maloprije iso kod covjeka on ukljucio ono svoje ja na mobu ukljucim bluetooth nadje me na njegovom kompu to je nesh do mog USB ...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.