evo izasao novi izgled na startu cabala i update je skrozz spor moze li neko reci sto brzeeeeeeeeeeeeee
Diskusija
cabal sto je usporio
89 pregleda · 7 odgovora · otvorena 19.09.2008. u 19:51
da izisao je novi update i to veliki..tezak je 155 mb, no mi iz Sarajeva ne mozemo, tjst svakoga koga ja znam ne radi mu igra, cak ni meni... Trebacemo da se strpimo malo...
S3phirotH je napisao/la:
da izisao je novi update i to veliki..tezak je 155 mb, no mi iz Sarajeva ne mozemo, tjst svakoga koga ja znam ne radi mu igra, cak ni meni... Trebacemo da se strpimo malo...
cekaj da se zavrsi update, jest da skida po 1kbit al sta ces
S3phirotH je napisao/la:
ja sinoc oko 21h igro
potrazi malo po njihovom forumu manual patch i sve to :/http://forum.cabalonline.com/showthread.php?t=67637
100% worka
meni radi igra od sinoc, skinite patch manuelno (:
skala gay malo brzi
skala gay malo brzi
sad meni problem meni update zavrsi i nece mi da udje u igru ide ono loading i nece dalje ugasi se samo zna li ko u cemu je problemos
zato meni nije radilo,od juce sam trazi po netu u cemu je problem,a jos sam probao da mi se skine update pisalo mi 100 sati da se skine i gotovo,nije proslo 2 sata skinulo mi se i da pokrenem neki error,sada cu pokusati manuelno pa javiti ako bude moglo
omg! na forumu pise da skinem update i da skinem cabal ponovo?
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.