Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

RS.com

164 pregleda · 5 odgovora · otvorena 19.09.2008. u 17:08

Ocu sebi da kupim jedan RS.com ACC i za laksi multi-dls se koristi taj njihov RS Manager (ne zelim da koristim neki drugi), eh cuo sam od nekih da im je Menager pravo sranje znaci da ono sto kazu kada oces da nastavis on nece ili pocne sve ispocetka pa u svom tom sranju zablokira i onda moras comp da restart, pa sam sad htio da vidim da li je neko od vas, (a 100% vas ima koji su kupovali i koristili ga), imao taj problem ili nesto slicno, ili su to mozda samo "glasine". Et nista vise i molio bi samo one koji su KORISTILI da se javljaju!!!
Imo, nisam koristio njihov DLM, imam "Flash GET" sa njim skidam fajlove vece od 200 MB ^^ Ispod 200 sa FFM [FireFox Managerom] tj. onaj Default...

Sto se tice multi DL-anja sa RS mozes to preko Browsera netreba ti uopste njihov DL Manager
Koristim RapidShare premium ali skidam preko browser-a... Imam i njihov RS Manager ali ga ne koristim za download nego za upload samo i nisam imala nikakvih problema. Pauziram kad hocu, nastavim kad hocu..
nemoj jos kupovati..bit ce ubrzo tema za naj workplace i bit ce nagrade medju kojima i to

neka te armani znas da te volim (L) (K) hahahahahah XD
iSlAm_d1nO je napisao/la:
nemoj jos kupovati..bit ce ubrzo tema za naj workplace i bit ce nagrade medju kojima i to

neka te armani znas da te volim (L) (K) hahahahahah XD
tup?

Razgledaj malo forum...

OnTopic: najbolje ti je koristit' FlashGET

Extra program. Ja za sve vece od 150mb koristim flashget (puno mi pada konekcija [u sarajevu vjetrovito zadnjih dana XD] sta's)
Znaci idealno rjesenje bi bilo da si Install FlashGet...hmm ok pokusacu a svima veliko THX

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.