Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Lol ADSL

272 pregleda · 14 odgovora · otvorena 18.09.2008. u 21:53

eee ljudi oce stari da mi se prebaci na ovaj Logosoftov ADSL paket, pahh ja nezz koliko mu je to pametno, ima li ko iskustva sa lolom

za gaming i to, njemu za novine mail i ta cuda treba all necu ja na pingu 342'4204'9'09 da igram da bi on mogo novine citat

ett ljudi pomagajte
xadsL ?

Ja koliko sam cuo, da je ping slican bihnetovom adslu, ako ne i bolji.
bullets je napisao/la:
odlican NET koristim ga ja
Hajd procitaj fino temu...al prvo se udari !
zabko je napisao/la:
mama nek ti se udari

Post dobio šamar od SkY

zabko je napisao/la:
ahhahah ti si meni car ahahaha
Udri ih Sky ..

sto se tiche teme.. buraz vezze ti ja neam

dzast slap mi .. sutra mi je ekskurzija.. pa sam nenormalno raspolozen.. et baj si ju
u mene amidja kaznio sina , sto je lose ucio prebacio ga na taj net

sta i ti lose ucis ? a ?
LavShinoda je napisao/la:
u mene amidja kaznio sina , sto je lose ucio prebacio ga na taj net

sta i ti lose ucis ? a ?
hahahah kakva si ti budala....
@ beny ...www.lol.ba odes pa pogledas...
Al ne vidim razlog da se prebacujes sa ADSL- 9G paketa...nema dalje znaci...
To je LOL xDSL 10 x bolji od ADSL-a i ja se abd prebacujem za koji dan.
u mene otac majmun nece ni da plati ovaj pisljivi wireless ja moram zato kada bi doso sjesti za komp ruke bi mu osjeko hahahahah
xDSL Logosoftov je nesto mnogo bolje od ADSL

tj svaki paket kosta ko adsl,ali veci download i jos par sitnica od adsl-a i lol nije tolko opterecen korisnicima ko adsl pa tako da ce ti ping biti extreman

prvi paket 25 km mjesecno - 8 GIGA downloada O_o

a adslov 60 km 9 g lol nedam lopovima sacu i ja da predjem evo mi kablova ispred zgrade Xd
neces se pokajati
Savage je napisao/la:
xDSL Logosoftov je nesto mnogo bolje od ADSL

tj svaki paket kosta ko adsl,ali veci download i jos par sitnica od adsl-a i lol nije tolko opterecen korisnicima ko adsl pa tako da ce ti ping biti extreman

prvi paket 25 km mjesecno - 8 GIGA downloada O_o

a adslov 60 km 9 g lol nedam lopovima sacu i ja da predjem evo mi kablova ispred zgrade Xd
neces se pokajati
hmmm samo sto adsl nesto ima sto lol nema tj ljepa freezona oni koje znaju koristiti skinu mjesecno sa nje preko 16gb
Korisnik sam logosoftovih usluga jos od 2004 g. Evo sam se prijavio na bihnetov adsl.
Razloga je vise :
1 naplacuju upload
2 free zone nema na mapi
3 xDSL je za moj dio grada najavljen ima pola godine,nikad nisu kablove razvukli
4 na forumu mozes pitati sta hoces,niko ne vodi racuna i ni od koga neces dobiti odgovor,MRTAV znaci
5 brzinu placam 2048/256 kb/s a pogledaj moje trenutne brzine
http://www.speedtest.net/result/324363135.png

Jeste da mrzim bh telekom ali realno oni su ti koji diktiraju cijene,drze monopol i jedan logosoft ne moze pruziti usluge kao sto moze telekom.
ti idi na xDSL i neka ti je sa srecom,nadam se da se ences zajebati i da ne bude ona " s konja na magarca"

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.