Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 100 bodova

CoD2 - ebe me key

221 pregled · 13 odgovora · otvorena 18.09.2008. u 00:21

Pozz ! ovak'
Igra mi se CoD 2 install sam ga i sve to , ali ali ...
Imam preko 20 cd keyova i sve sam ih probao i svi su '' use '' tj koriste se
Ako tko ima provjeren da radi neka mi posalje na PM :$ 100 bodova nagradica (K)
trebali bi moc ti sto sam ti poslo, probaj pa javi ;)
Jos neko ?
( ovi do sada keyovi takodjer in use ) :S
LavShinoda je napisao/la:
Jos neko ?
( ovi do sada keyovi takodjer in use ) :S
- pitaj Lav-a on ti zna oko tih PM ^^

- ae strpi se do sutra, pitat cu rodjaka aka royal on ti siba te svabe vs partizani .. ako ne cujem se sa Forsom on ima tih karina malina .. ode lec : *
Struja je napisao/la:

- ae strpi se do sutra, pitat cu rodjaka aka royal on ti siba te svabe vs partizani .. ako ne cujem se sa Forsom on ima tih karina malina .. ode lec : *
^^ ma ku**c moj lav zna , lav levat nabijem ga na ku**c ^^

hehehe ^^ Strujka nista, onda igramo csa ako ne nadjem ovo XD hheheh , ajd welkom i sanjaj se !
key code in use znaci key kod se koristi u bukvalnom prevodu al to ustvari kaze da server zahtijeva org key koji je 40 eura da se kupi.. ako neces da kupujes igraj na no org serverima ako oces da ti dam neke reci.. a bolje ti je po meni igraj coda4
Rješenje
Struja je napisao/la:

eo me tude :D eto key na pm, mojne wh i ostala sranja palit na njemu ko na cs :P 100% ispravan koristim ga na cb.u ( neigram aktivno pa et ti )
ScandaL je napisao/la:
key code in use znaci key kod se koristi u bukvalnom prevodu al to ustvari kaze da server zahtijeva org key koji je 40 eura da se kupi.. ako neces da kupujes igraj na no org serverima ako oces da ti dam neke reci.. a bolje ti je po meni igraj coda4
ej ajd daj ti org servera i meni se igra a nemogu:*:*:*:*:*
BENiO je napisao/la:
eo me tude eto key na pm, mojne wh i ostala sranja palit na njemu ko na cs 100% ispravan koristim ga na cb.u ( neigram aktivno pa et ti )
Nemoj mi rec da si mu dao key skojim igras na cbu? ROFL

Post dobio šamar od BENiO

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.