Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

STO?????

61 pregled · 4 odgovora · otvorena 18.09.2008. u 00:14

Eh vako:
Svaki dan kad udzem na Gemares.ba jedno mi uvijek zapne za oko,a to su teme sa glupim pitanjim ali bas svaki dan
bude bar 1 do 2 najmanje koje traze odgovor na "Problem sa fps-om" teme sadrzaja "Mozete li mi preporuciti neku konfiguraciju kompa" "problem sa ovim problem sa onim"
samo me zanima sto to radite kad sve takve teme vec postoje i mogu se nacai dobri odgovori na ta vase svakodnevna pitanja!!
Dosadno je svaki dan ulaziti na gamers.ba i gledati ista pitanja davati iste odgovore i gledati kako pojedine osobe
spamaju po temi bez razloga.
jarane,sad upravo kad sam ja usao na gamers vidjeo sam jednu glupu temu sa nazivom STO ??? ^^ kontas me ?da nema tih pitanja ne bi bilo ni gamersa :D
gaMbler je napisao/la:
jarane,sad upravo kad sam ja usao na gamers vidjeo sam jednu glupu temu sa nazivom STO ??? ^^ kontas me ?da nema tih pitanja ne bi bilo ni gamersa :d
ali zar je zanimljivo svaki dan gledati ista pitanja i iste odgovore??? Ima momaka koji postave teme koje su zanimljive i nisu svakodnevneee!!!
Nakon sto mnogi budu clanovi na g.ba nevjerovatnih, punih mjesec dana ... Imaju neobicne zelje ... Svi redom ... A to je da pisu retardirane teme. Ti nisi izuzetak izgleda ...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.